Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote”

Exilion on kotimainen sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt kiinteistösijoittamiseen ja uusiutuvan energian tuottamiseen. Helen ja Exilion ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Viimeisimpänä Helen on rakentanut jäähdytysratkaisun Exilionin ja Scandicin yhteiseen Scandic Grand Central Helsinki -hotellihankkeeseen.

– Ilmastokuorman vähentämisessä olemme keskittyneet pääsääntöisesti kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja Exilion Tuulen myötä myös uusiutuvan energian tuottamiseen, kertoo Investment Manager Jussi Ojamo.

– Meillä on Helenin kanssa takana jo pitkä yhteistyö erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Nyt olemme laajentaneet yhteistyötämme Scandic Grand Central Helsinki -hankkeessa, Ojamo jatkaa.

Tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu

“Tärkein asia on tietysti se, että pystymme turvaamaan kiinteistöissämme hyvät olosuhteet asiakkaillemme”

Jäähdytys on Ojamon mukaan Suomessa jo pitkälti perusoletus ja hyvinkin tarpeellinen useissa kiinteistöissä. Kiinteistöjen olosuhteet ovat Exilionille erittäin tärkeä asia, sillä ne vaikuttavat oleellisesti asiakastyytyväisyyteen niin hotelleissa, toimistoissa kuin liiketiloissa. Myös ympäristövaikutukset ovat Exilionille tärkeitä. Kaikki Helenin jäähdytysratkaisut ovat hiilineutraaleja.

– Tärkein asia on tietysti se, että pystymme turvaamaan kiinteistöissämme hyvät olosuhteet asiakkaillemme ja lopulta asiakkaidemme asiakkaille. Lisäksi halusimme löytää mahdollisimman tehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan jäähdytyksen järjestämiseen, sillä kiinteistöjen jättämän ympäristöjalanjäljen pienentäminen on osa strategiaamme, Ojamo painottaa.

Nopeaa reagointia tarpeen vaatiessa

“Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote toimintaan”

Scandic Grand Central Helsinki avaa ovensa alkuvuodesta 2021 arvokkaassa jugend-rakennuksessa Helsingin rautatieasemalla. Hotellissa tulee valmistuttuaan olemaan yhteensä lähes 500 huonetta. Kohde ei ollut Helenille sieltä helpoimmasta päästä, mutta jäähdytysjärjestelmä saatiin silti toteutettua onnistuneesti.

– Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote toimintaan. He pystyvät myös reagoimaan nopeasti tarpeen vaatiessa, Ojamo kiittelee.

– Olemme päässeet Helenin kanssa hyvään yhteistyöhön ja kerron siitä mieluusti muille. Kun yhteistyö sujuu hyvin ja tuote on kunnossa, niin miksi en kertoisi, Ojamo hymyilee.

HELEN on sähköyhtiö, jonka tarjontaan kuuluvat sähkösopimukset, kaukolämpö, sekä kaukojäähdytys. Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi