Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

HELBUS tarjoaa kansainvälisen oppimisympäristön

Helsinki School Of Business, lyhyemmin HELBUS on yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa opiskelija voi suorittaa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon. Hakuprosessiin ei kuulu lainkaan pääsykokeita, mikä nopeuttaa opintojen aloittamista. Kansainvälisyys on opinnoissa vahvasti läsnä englantilaisen University of Northamptonin kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta.

HELBUSin missiona on auttaa yhä useampi nuori haluamalleen tielle kauppatieteiden alalla. Suomalaista kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa vastaavan englantilaisen tutkinnon voi suorittaa jopa kahdessa vuodessa. Kanditutkinnon myöntää ja sen laatua valvoo University of Northampton

– Mielestäni on ihan loistavaa päästä opiskelemaan näin kansainvälisessä ympäristössä. Koulutus kestää vain sen kaksi vuotta, jonka jälkeen pääsee joko työllistymään nopeasti tai jatkamaan halutessaan maisteriin, kertoo parhaillaan ensimmäistä vuottaan HELBUSissa opiskeleva Aino Kauppinen.

Kansainvälistä kokemusta ilman ulkomaille lähtöä

HELBUSin opiskelukieli on englanti. Vierailevina opettajina toimivat eri alojen ja opetuksen ammattilaiset ympäri maailman yhteensä 12 eri maasta. Kurssit ovat sisällöltään vaihtelevia ja pysyvät siten myös mielenkiintoisina.

– Sanoisin, että parasta täällä on se, että täällä on kansainvälinen ilmapiiri ja opettajat. Saamme mahdollisuuden opiskella englanniksi ja sellaisen kansainvälisen kosketuksen ilman, että tarvitsee välttämättä lähteä Suomesta minnekään, kertoo kandiopiskelija Belinda Selonen

– Jos tänne hakee esimerkiksi suoraan lukiosta, voisi ulkomaille lähtö olla todella iso muutos. Mielestäni se on todella hyvä juttu, että pystyt Suomessa ollessasi saavuttamaan kansainvälistä kokemusta koulun kautta. On todella mielenkiintoista saada oppia opettajilta, jotka tulevat ympäri maailmaa ja jakavat kokemuksensa. Jokainen opettaja on oma persoonansa, Belinda kuvailee.

”Tykkäsin tosi paljon siitä, ettei pääsykokeita ollut”

“Voisin suositella HELBUSia kaikille, joita yhtään kiinnostavat kauppatieteet tai kansainvälinen oppimisympäristö.”

HELBUS ei järjestä pääsykokeita, vaan hakeminen tapahtuu haastattelun ja verkossa tehtävän hakemuksen kautta. Koska kyseessä on yksityinen koulu, rahoitetaan toiminta lukukausimaksuilla. Tämä mahdollistaa sen, että opinnot voi aloittaa silloin, kuin haluaa. Aikaa ei mene hukkaan pahimmillaan jopa useita vuosia pääsykokeissa ravatessa.

– Tykkäsin tosi paljon siitä, ettei pääsykokeita ollut. Ei tarvinnut samalla tavalla stressata koko kevättä ja kesää, Aino sanoo.

– Voisin suositella HELBUSia kaikille, joita yhtään kiinnostavat kauppatieteet tai kansainvälinen oppimisympäristö, Aino kiteyttää.

Helsinki School of Business eli HELBUS on vuonna 2012 käynnistynyt yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa opiskelija voi suorittaa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon. Kanditutkinnon myöntää ja sen laatua valvoo University of Northampton Englannista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.