Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ralf Winkler: ”Remontti meni juuri niin kuin sen voisi toivoa menevän”

Ralf ja Tia Winkler asuvat tyttärensä Emilian sekä kolmen kissansa kanssa Helsingin Vuosaaressa. Hespel toteutti perheen asuntoon kokonaisvaltaisen kylpyhuone- ja saunaremontin syksyllä 2017. Remontin myötä kylpyhuoneen ulkonäkö päivittyi nykyaikaiseksi. Hespel saa kiitosta siististä työn jäljestään sekä hyvästä palvelustaan.

Perheen koti on vuonna 1998 valmistunut kerrostaloasunto. Asuntoon kuuluu viisi huonetta, keittiö, kylpyhuone ja sauna. Ennen remonttia kylpyhuone ja sauna olivat pitkälti alkuperäisessä kunnossaan. Pitkään palvelleet materiaalit ja kalusteet olivat jo selkeästi päivittämisen tarpeessa.

– Tilat olivat huonossa kunnossa. Kaakelit irtoilivat seiniltä ja ne oli kiinnitetty uudelleen jo kolmeen tai neljään kertaan hieman huonolla menestyksellä. Kun meillä kävi vieraita, niin oli hieman noloa, kun joutui aina selittelemään, että miksi seinä ja lattia olivat sen näköiset, Ralf muistelee.

– Hespel toteutti kylpyhuone- ja saunaremontin, jossa oikeastaan kaikki meni uusiksi lattiasta kattoon. Materiaalit, seinät ja osa kalusteista uusittiin, hän jatkaa.

”Remontti sujui erittäin hyvin”

Remontti toteutettiin syksyllä 2017. Työ vei yhteensä kuusi viikkoa ja eteni järjestelmällisesti vaihe vaiheelta valmiiksi saakka. Remontin jälkeen asentajat siivosivat jälkensä siten, ettei loppusiivoojille jäänyt juurikaan tehtävää.

“Remonttimiehillä oli huumoria ja oikeaa asennetta. He olivat mukavia miehiä ja hoitivat hommansa todella ammattimaisesti.”

– Remontti sujui erittäin hyvin. Miehet tulivat aamulla paikalle aina silloin kun oli sovittu. Usein kuulee, että ensin tullaan ja puretaan kaikki, ja sitten miehiä ei näykään viikkoon missään. Näin ei ollut Hespelin kohdalla, vaan he tulivat täsmällisesti joka aamu kahdeksalta. Välillä piti odotella esimerkiksi joidenkin aineiden kuivumista, jolloin he eivät olleet töissä.

– Uudessa kylpyhuoneessa on aiempaa paremmat värivalinnat. Seinät ovat vaaleammat ja paremmin tähän aikaan sopivat. Valkoinen on sellainen väri, joka sopii paikkaan kuin paikkaan ja tuo kylpyhuoneeseen myös valoisuutta. Lattiamateriaali on myös aiempaa muovimattoa helppohoitoisempi ja siistimpi, Ralf summaa.

Siisti ja viimeistely lopputulos

Valmista kylpyhuonetta ja saunaa kehtaa nyt esitellä myös vieraille. Tilat ovat teknisesti toimivat ja Hespelin työn jälki viimeisteltyä – nurkat ja saumat ovat suorassa. Vaikkei remontin tekeminen ole koskaan kovin mukavaa tai kivaa, oli Hespelin tekemä remontti Ralfin mukaan niin mukava kuin remontti vain voi olla.

– Remonttimiehillä oli huumoria ja oikeaa asennetta. He olivat mukavia miehiä ja hoitivat hommansa todella ammattimaisesti, Ralf kuvailee.

– Remontti meni juuri niin kuin sen voisi toivoa menevän, hän kiteyttää.

Hespel Oy on Uudellamaalla toimiva vahinkokartoituksiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi