Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monipuolista ja motivoivaa työtä opiskelijoiden hyväksi

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas tarjoaa opiskelijoille kohtuuhintaista asumista pääkaupunkiseudulla. Hoasin päätehtävä on tehdä asunnon hankkimisprosessista opiskelijalle mahdollisimman helppo. Keskiössä on opiskelijoiden auttaminen.

Viestintäpäällikkö Saara Saksanen, controller Rami Penttilä ja palveluneuvoja Jonna Määttä työskentelevät kaikki Hoasilla, kukin omassa tehtävässään asiakkaita ja asukkaita auttaen.

– Prosessin on oltava sellainen, että meillä on mukava asioida ja asiat käyvät kätevästi, Määttä kiteyttää.

Sähköiset palvelut tavoittavat nuoren asiakaskunnan

Asioinnin osalta suuressa roolissa ovat Hoasin tarjoamat erilaiset sähköiset palvelut. Lähes kaiken voi hoitaa sähköisesti: hakemuksen tekemisen, vuokrasopimuksen vahvistamisen ja irtisanomisen. Myös asumisen aikana monet asiat on mahdollista hoitaa verkossa.

– Nuorelle asiakaskunnallemme digipuoli on todella tärkeä. Jotkut tulevat käymään ja soittelevat, mutta kyllä se on todella tärkeää, kuinka me näymme ja kuinka meidät saa kiinni internetissä sekä somekanavissa, Saksanen painottaa.

– Yksi meidän viime vuosien suurimmista ja hienoimmista digi-innovaatioistamme on Kämppishaku. Kyseessä on sivusto, johon kuka tahansa voi kirjautua ja täyttää sinne omat sekä unelmakämppiksensä tiedot ja löytää sitä kautta unelmakämppiksen, Saksanen jatkaa.

“Hoasilla työskentelyssä parasta on mielestäni monipuolisuus”

“On todella motivoivaa tulla joka päivä töihin tietäen, että se mitä tekee, on oikeasti tarkoitettu opiskelijoiden hyväksi.”

Penttilä, Saksanen ja Määttä viihtyvät kaikki Hoasilla. Työ on monipuolista ja motivoivaa. Henkilökunnalle järjestetään myös yhteisiä juhlia, joissa työntekijät pääsevät tutustumaan toisiinsa ja pitämään hauskaa yhdessä.

– Hoasilla työskentelyssä parasta on mielestäni monipuolisuus ja se joustavuus, mitä itse työnteko tarjoaa. Tietysti ne tyytyväiset asiakkaat ovat sellainen asia, mikä palkitsee todella paljon, Määttä kuvailee.

– Hoasilla on kivaa mielestäni se, että töitä täytyy pystyä tekemään myös muiden kuin taloushallinnon parissa työskentelevien kanssa. Se voi olla joskus haastavaa, mutta yleensä se on aika antoisaa, Rami toteaa.

– On todella motivoivaa tulla joka päivä töihin tietäen, että se mitä tekee, on oikeasti tarkoitettu opiskelijoiden hyväksi, Saksanen summaa.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön tavoitteena on tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Säätiön tarkoituksena on pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien alueella toimivien peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoiden asuntotilanteen helpottaminen rakennuttamalla tai hankkimalla ja ylläpitämällä vuokra-asuntoja tarpeellisine lisätiloineen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi