Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Me viihdymme täällä todella hyvin”

Helsinkiläinen Mariia opiskelee parhaillaan terveydenhoitajaksi. Hän asuu miehensä ja tyttärensä kanssa Hoasin perheasunnossa Hermannissa. Mariian mukaan asunto on perheelle tällä hetkellä täydellinen paketti. He viihtyvät kodissaan hyvin.

Mariian perheeseen kuuluu hänen lisäkseen hänen 5-vuotias tyttärensä Elea, miehensä Mikko sekä Lapaliina-kissa. Perhe muutti Hoasin perheasuntoon tammikuussa 2016 sen jälkeen, kun Mariia oli saanut tietää päässeensä opiskelemaan terveydenhoitajaksi.

– Opiskelen terveydenhoitajaksi tällä hetkellä kolmatta vuotta, Mariia kertoo.

– Elämme perinteistä lapsiperheen arkea. Arkemme pyörii minun kouluni, päiväkodin sekä töiden välillä. Kotona teemme tavallisia asioita: laitamme yhdessä ruokaa, leikimme ja touhuamme.

”Sijaintina tämä on meille ihan täydellinen”

Ennen nykyiseen asuntoonsa muuttamista Mariia ja Elea asuivat vuokralla yksityisellä vuokranantajalla. Kun Mariia pääsi opiskelemaan, oli selvää, ettei hän opiskelijana pystyisi maksamaan enää saman suuruista vuokraa. Opiskelijan kukkarolle sopivampi vaihtoehto löytyi Hoasin perheasunnosta. Hermannissa sijaitseva asunto on 43-neliöinen kaksio.

“Palvelut ovat lähellä ja tästä pääsee kulkemaan kaikilla julkisen liikenteen välineillä.”

– Sijaintina tämä on meille ihan täydellinen. Palvelut ovat lähellä ja tästä pääsee kulkemaan kaikilla julkisen liikenteen välineillä, Mariia sanoo.

– Metrolla, bussilla ja ratikalla, Elea lisää.

Rauhallista ja viihtyisää asumista

Talossa on yhteiset saunatilat sekä pesutupa, jotka ovat varattavissa kätevästi mobiiliapplikaatiolla. Lisäksi on myös yhteinen kerhohuone, jossa aiotaan järjestää muun muassa Elean syntymäpäiväjuhlat. Vaikka samassa talossa onkin vain pelkkiä opiskelija- asuntoja ja paljon nuoria opiskelijoita, on asuminen silti rauhallista.

– Opiskelija-asunnoissa on aina tietysti välillä ehkä vähän meteliä, mutta se ei ole häirinnyt meitä, Maria naurahtaa.

– Lapaliina on välillä riehunut öisin, Elea kertoo.

– Me viihdymme täällä todella hyvin, Mariia toteaa.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön tavoitteena on tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Säätiön tarkoituksena on pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien alueella toimivien peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoiden asuntotilanteen helpottaminen rakennuttamalla tai hankkimalla ja ylläpitämällä vuokra-asuntoja tarpeellisine lisätiloineen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi