Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Yksi parhaista asioista on se, että saan asua ystäväni kanssa”

Tilla Ketonen asuu hyvän ystävänsä kanssa Hoasin kämppisasunnossa Jätkäsaaressa. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla lähellä keskustaa ja helppojen kulkuyhteyksien äärellä. Parasta on kuitenkin se, että Tilla saa asua yhdessä ystävänsä kanssa.

Tilla opiskelee tällä hetkellä Helsingin yliopistossa lastentarhanopettajaksi. Helsinkiin hän muutti aikoinaan juuri nykyisten opintojensa perässä. Jätkäsaaren asunnossa hän on asunut pian kolmen vuoden ajan. Sitä ennen hän asui ystäviensä kanssa toisessa Hoasin kämppisasunnossa.

– Hoasilla oli siihen aikaan sellainen kämppisasuntohaku. Haimme yhdessä ystävieni kanssa ja pidimme sormia ristissä, että saisimme asunnon. Lopulta saimme asunnon oikein hyvältä sijainnilta, Tilla kertoo.

Kämppisasunto yhdessä hyvän ystävän kanssa

Jätkäsaaren asunto on käytännössä kahden hengen solu. Tillan kämppis on hänen hyvä ystävänsä. Rakennus on valmistunut vuonna 2017 ja he ovat asunnon ensimmäiset asukkaat. Saunatilat sekä esimerkiksi pyykkitupa varataan kätevästi Hoasin mobiilisovelluksen kautta. Asukkaiden käytössä on myös yhteinen, hyvin varusteltu kerhotila.

“Muutin Helsinkiin kaukaa. Ilman Hoasia olisin ehkä ollut jo pulassa.”

– Kodissa minulle tärkeintä on viihtyvyys ja mukavuus. Lisäksi tärkeää on toki myös se, että asunnon saa näyttämään kodilta, Tilla toteaa.

– Yksi parhaista asioista on se, että saan asua ystäväni kanssa. Sen lisäksi mukavaa on tietysti myös se, että asunto on aika uusi ja olemme saaneet sen kivannäköiseksi. Myös sijainti on minulle todella tärkeä. Asunto on lähellä keskustaa ja kulkuyhteydet ovat helpot.

– Yliopiston kampus ja työni ovat molemmat keskustassa ja haluan, että asuntoni on lähellä, koska muuten välimatkoihin menisi päivästä todella paljon aikaa, Tilla painottaa.

”Kannattaa ehdottomasti yrittää saada asunto Hoasin kautta”

Kuten yleisesti tiedetään, ovat Helsingin vuokra-asuntojen hinnat usein korkeita. Opiskelijana vuokraa saattaa olla vaikea maksaa, vaikka kävisikin töissä opintojen ohessa. Tilla kokee, että Hoasin asuntojen vuokrat ovat opiskelijabudjettia silmällä pitäen todella hyviä. Asuntoja on myös laajasti ympäri Helsinkiä, joten sopivan asunnon sekä asumismuodon varmasti löytää eri koulujen ja kampusten lähettyviltä.

– Kannattaa ehdottomasti yrittää saada asunto Hoasin kautta. Vaihtoehtoja kyllä löytyy – riippuen siitä, haluatko asua yksin vai solussa, Tilla summaa.

– Muutin Helsinkiin kaukaa. Ilman Hoasia olisin ehkä ollut jo pulassa. En tiedä kuinka kaukana sitä asuisin, jos en olisi tätä asuntoa täältä Jätkäsaaresta saanut.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön tavoitteena on tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Säätiön tarkoituksena on pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien alueella toimivien peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoiden asuntotilanteen helpottaminen rakennuttamalla tai hankkimalla ja ylläpitämällä vuokra-asuntoja tarpeellisine lisätiloineen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.