Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Lämmöntalteenottokoneet tuottavat taloille selkeästi säästöjä

HögforsGST -lämmöntalteenottojärjestelmä on huolellisesti testattu kompakti paketti, joka toimitetaan ja asennetaan ammattilaisen ottein. Näin saadaan taattua komponenttien keskeinen toimivuus ja paras mahdollinen hyöty.

Salpakankaan aluehuoltoyhtiö toimii Hollolassa. Kauniin, vehreän mäen päällä sijaitsevat talot, joista Lahden Team-Isännöinnin toimitusjohtaja ja isännöitsijä Eero Vesanen pitää huolta. Viiden talon yhteishanke halusi kaavoittaa, kannattaako lämmön talteenotto kyseisissä kiinteistöissä. Loppujen lopuksi he päätyivät kartoittamaan tulevaa yhteistyökumppania asian tiimoilta. Monien vaihtoehtojen joukosta HögforsGST nousi ylitse muiden.

Palvelualttius ja laatu paljastui alusta asti toimivaksi ja hyväksi

—Myyntihenkilön aktiivisuus ja tehdaskäynti HögforsGST:n Leppävirran tehtaalla vakuutti meidät lopullisesti. Tiesimme, että tämä on meille oikea vaihtoehto, ja sen jälkeen emme edes miettineet muita vaihtoehtoja, Eero kertoo.

Laitteiston vahvuus on kompakti paketti, joka on tehtaalla testattu. Laitteisto toimitetaan kontissa taloyhtiön pihalle ja putkiliikkeen ammattilaiset asentavat laitteet ohjeiden mukaisesti, jolloin varmistetaan kaikkien laitteiden toimivuus.

Kaukolämpöä on kulunut vähemmän

—Fiksu Webin avulla nähdään että hyötyä on todella tapahtunut. Kaukolämpöä on kulunut vähemmän kuin muissa vastaavissa saman alueen taloissa, joihin laitteistoa ei ole asennettu, Eero tuumaa.

Lämmöntalteenotto on nykyaikaa. Uusiin taloihin se on jo pakollista asentaa ja vanhoihin taloihin asennettuna se nostaa mielenkiintoa myös asuntomarkkinoilla. Tunnetusti tiedetään, että lämmöntalteenottokoneet tuottavat taloille selkeästi säästöjä. Lämmöntalteenotto tuo siis monipuolisesti niin energian kuin rahankin säästöä myös vanhempiin taloihin.

—Suosittelenkin HögforsGST:n lämmöntalteenottojärjestelmää taloihin, jotka suunnittelevat putkiremonttia tai lämmönjakokeskuksen uusimista ja sen yhteyteen poistoilman lämmöntalteenottoa, Eero summaa.

HögforsGST on erikoistunut lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi