Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hoivakoti Kultaruskossa vallitsee lämmin ilmapiiri

Eurassa asuvan Eeva Toivolan äiti Helvi Pakkanen muutti Hoivakoti Kultaruskoon vuonna 2015. Helvin päivät kuluvat erilaisten askareiden parissa ja muiden asukkaiden kanssa jutellessa. Sekä Helvi että Eeva kokevat Kultaruskon viihtyisäksi ja ilmapiiriltään lämpimäksi paikaksi.

“Täällä on viihtyisää, ja ilmapiiri on todella lämmin. Hyvän hengen oikein aistii”

Helvi Pakkanen asui ennen Hoivakoti Kultaruskoon muuttamistaan Toijalassa. Helvillä on muistisairaus, mutta sitä lukuun ottamatta hän on melko terve. Hänen tyttärensä Eeva Toivola asuu perheineen Eurassa. Tytär toivoi, että hänen äitinsä voisi asua lähempänä häntä.
 
– Ajattelin jo tätä rakennettaessa, että jos äiti joskus jää yksin, niin tänne minä häntä sitten yritän saada, Eeva muistelee.  

Lämmin ilmapiiri ja hyvä henki

Helvin muutto Toijalasta Euraan saatiin onnistumaan. Nyt hän on ehtinyt asua Hoivakoti Kultaruskossa noin kahden vuoden ajan. Päivät koostuvat erilaisesta ohjelmasta sekä muiden asukkaiden kanssa juttelemisesta. Helvi muun muassa laulaa ja leipoo mielellään. Tutuksi ovat tulleet myös hoivakoirat Roosa ja Helmi.
 
– Ei sitä yksin oikein tulekaan toimeen, vaan aina pitää olla joku kaveri. Olen sellainen, että tykkään ihmisistä. Päivän aikana on aina jotakin touhuamista, Helvi hymyilee.
 
– Täällä on viihtyisää, ja ilmapiiri on todella lämmin. Hyvän hengen oikein aistii, Eeva kuvailee.

– Mukavaa meininkiä, Helvi kiteyttää.

”Kyllä sen äidistä aistii, että hän viihtyy täällä”

Palveluasumiseen kuuluu Eevan mukaan kaikki tarvittava. Tarjottava ruoka on hyvää ja päivärytmi tasainen. Hoitohenkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri. Eevalla itsellään on nyt vähemmän huolta, koska hän voi luottaa siihen, että hänen äidillään on kaikki hyvin.
 
– Ruoka on hyvää ja minun tulee kyllä syötyä. Sanoisin, että täällä voi pian tulla liikaa lihavuutta, Helvi naurahtaa.
 
– Paikka ei ole ollenkaan laitosmainen. Tänne on mukava tulla mihin aikaan vain ja olla niin kauan kuin tykkää, Eeva sanoo.
 
– Kyllä sen äidistä aistii, että hän viihtyy täällä. Hänellä on aina joku juttukaveri. Pystyn todellakin suosittelemaan Hoivakoti Kultaruskoa, tämä on todella ihana paikka. En löydä mitään negatiivista, Eeva päättää.

Hoivakoti Kultaruskon toiminta-ajatuksena on tarjota kodinomainen ja turvallinen ympäristö ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea, apua ja hoivaa päivittäisessä arjessa. Yrityksen tavoitteena on edistää asiakkaidensa terveyttä sekä elämässä selviytymistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi