Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kiireetöntä apua arkeen

Eila ja Antti Hannonen asuvat Tampereella. He ovat molemmat eläkkeellä ja asuvat yhdessä kerrostalokolmiossa. Eila on Alzheimerin tautia sairastavan Antin omaishoitaja. Antin hoidossa häntä auttaa sovitusti myös Hoivapalvelu Valkokullan kotihoito.

Joka maanantai Eila käy uimassa uimahallissa. Sen aikaa Antin luona on aina Hoivapalvelu Valkokullan hoitaja. Viikoittaisten uintien lisäksi Eilalla on joka kuukausi tietty määrä omaa vapaa-aikaa, jolloin hän on pois kotoa. Myös silloin Antin kanssa on Valkokullan hoitaja.

– Olen käynyt uimassa jo monta vuotta. Sitten tuli tilanne, ettei mieheni enää halunnut olla yksin kotona sen aikaa, mitä minä olen uimahallissa. Aloimme kehittelemään tilanteeseen sopivaa ratkaisua, koska minä en halunnut luopua uimisesta ja Antti ei halunnut olla yksin kotona, Eila muistelee.

”Saamme Valkokullalta kaiken sellaisen avun, mitä tarvitsemme”

Yhdessä hoitajan kanssa Antti usein voimistelee, laulaa tai ulkoilee. Valkokulta tekee pariskunnan kodissa myös viikkosiivouksen sekä kerran kuussa isomman siivouksen. Apu on Eilalle ja Antille tärkeää.

“Minulla on hyvin turvallinen olo, koska Valkokulta pitää hyvää huolta.”

– Kyllä se on ihan korvaamatonta. Minä olen selkävikainen, enkä esimerkiksi pysty imuroimaan tai tekemään muita vastaavia töitä. Saamme Valkokullalta kaiken sellaisen avun, mitä tarvitsemme, Eila summaa.

– Hoitaja tulee silloin, kun on sovittu. Kodin hoidossa meille on tärkeää se, että saamme apua säännöllisesti silloin kun on sovittu. Tärkeää on tietysti myös luotettava henkilö, Eila kertoo.

Rauhallista toimintaa ilman hosumista

Hoivapalvelu Valkokullan henkilökuntaa Eila kuvailee ihanaksi. Hoitajat ovat hänen mielestään todella hyviä työssään ja ihmisinä herttaisia sekä ystävällisiä. Hänestä tuntuu, että heille tullessaan hoitajat tulevat ikään kuin kotiinsa.

– Minulla on hyvin turvallinen olo, koska Valkokulta pitää hyvää huolta, Eila toteaa.

– Valkokullalla on sellainen periaate, ettei heillä ole koskaan kiire. Se on harvinaista, koska nykyaikana kaikilla on yleensä kiire. He ovat hyvin rauhallisia ja toiminta on kiireetöntä. Kaikki kyllä tapahtuu, mutta mitään hosumista ei huomaa. He eivät koskaan sano, että minun on nyt mentävä. Sen sijaan he hoitavat hommat loppuun ja lähtevät sitten kun aika on, Eila kertoo.

Hoivapalvelu Valkokulta Oy on kotihoitoa ja lastenhoitoa tarjoava yritys, joka järjestää myös päivätoimintaa ikäihmisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi