Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Erittäin joustava organisaatio, joka vastaa aina kysyntään”

Pääosin käsityönä valmistettuja kiukaita tekevä Iki-Kiuas Oy lanseerasi kiukaisiinsa tarkoitetun oman ilmajäähdytteisen piipun talvella 2016. Piipun suunnittelussa, valmistuksessa ja sertifioinnissa tärkeänä apuna oli savupiippu- ja hormituotteisiin erikoistunut Hormex Oy.

Hormex tuli kuvioon mukaan talvella 2015. Yritys oli jo ennestään tuttu ja erottui muista vaihtoehdoista laadukkaalla kokonaisuudellaan.

– Tiesimme, että Hormexilla on erittäin laadukkaita piipputuotteita esimerkiksi takkoihin. Ajattelimme, että miksei samanlaista tekniikkaa voisi soveltaa myös kiukaisiin, Iki-Kiukaan toimitusjohtaja Samuli Kerrman kertoo.

– Oli meillä muitakin vaihtoehtoja, mutta päädyimme Hormexiin, koska yrityksen materiaalit, uskottavuus ja tuotantoprosessit olivat kaikista parhaiten kunnossa, hän jatkaa.

“Osaamisen taso on Hormexilla erittäin hyvä.”

Pitkä ja syvällinen kokemus alalta

Piipun lanseerauksen jälkeen Iki-Kiukaan myynti on kasvanut, koska heillä on nyt tarjota asiakkailleen kokonaispaketti, eli kiuas sekä piippu. Projektin haasteena oli tiukat viranomaisasetukset

– Niistä on selvitty siten, että olemme laatineet yhteistyössä vaaditut dokumentaatiot sekä ohjeistukset asiakkaille.
Kiitosta saavat myös Hormexin ammattitaito ja yleinen ymmärrys alasta.

– Osaamisen taso on Hormexilla erittäin hyvä. Tapaamamme henkilöt toimitusjohtajasta lähtien ovat olleet alalla todella pitkään. He ovat asentaneet paljon hormeja ja piippuja ja tehneet sitä kautta myös tuotekehitystä, Kerrman kertoo.

Suositukset myös muille

Iki-Kiuas on ollut yhteistyössä erityisen tyytyväinen Hormexin joustavuuteen. Aikataulut voivat olla välillä kireitä, ja asiakkaiden hoputtaessa myös yhteistyökumppanit voivat joutua lujille. Tämä ei ole ollut ongelma Hormexille.

– He ovat saaneet meille tavaraa tarvittaessa vaikka itse paikan päälle ajaen. Kyllä Iki- Kiuas voi lämpimästi suositella yhteistyötä Hormexin kanssa, koska heillä on osaamista piipuista ja hormeista sekä erittäin joustava organisaatio, joka vastaa aina kysyntään, Kerrman toteaa lopuksi.

Hormex Oy on vuonna 1994 perustettu metallihormien ja hormisaneeraustuotteiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa paloturvallisia sekä kestäviä ratkaisuja loppuasiakkaiden käyttöön ja toimittaa tuotteitaan myös teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi