Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Hormexin henkilöstön ammattitaito on säästänyt monelta vaivalta”

Suomen Savupiipputeollisuus Oy valmistaa kotimaisia, CE-merkittyjä ekopiippuja. Hormiharkot valmistetaan yli 90-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Hormex on ollut mukana yrityksen toiminnassa sen perustamisesta saakka toimien yhtenä hormiharkkojen jakelijana.

Hormiharkot valmistetaan Suomen Savupiipputeollisuuden tiloissa Oulaisissa Pohjois- Pohjanmaalla. Valmistuksessa käytetään suurilta osin muun teollisuuden sivuvirtoja: rungon raaka-aineena on masuunikuona, johon lisätään vaahdotettua kierrätyslasia sekä muutamia muita aineita.

– Kotimaisuus on meille todella tärkeä arvo. Tällaista tuotantoa ei ollut vähään aikaan Suomessa ollut, kunnes nyt taas on, kertoo Veikka Gustafsson, yksi Suomen Savupiipputeollisuuden yrittäjistä.

“Asiakas voi luottaa saavansa sen, mitä tarvitsee, eikä ainoastaan vain sitä, mitä on tarjolla.”

– Teemme kahden kokoista harkkoa, tulisijasta riippuen joko 150mm tai 180mm reiällä. Harkot ovat erittäin mittatarkkoja ja helppoja asentaa. Ne ovat tietysti myös CE-merkittyä, paloturvallista tavaraa, Gustafsson avaa.

Tärkeää jakeluun liittyvää osaamista

Hormex toimii yhtenä Suomen Savupiipputeollisuuden jakelijana Etelä-Suomen alueella ja tuo samalla yrityksen toimintaan kaivattua osaamista. Yhteistyötä on tehty aivan Suomen Savupiipputeollisuuden toiminnan alusta asti.

– Tätä jakeluun liittyvää osaamista Hormexilla on paljon ja se on meille todella tärkeää. Hormexin henkilöstön ammattitaito on säästänyt monelta vaivalta, kun kaikkia asioita ei ole tarvinnut opetella kantapään kautta.

Yksi alan ammattitaitoisimmista

Hormexin keskittyessä jakeluun, on Suomen Savupiipputeollisuus Gustafssonin mukaan pystynyt keskittymään vain siihen tärkeimpään, eli tuotantoon. Hän kokee, että yhteistyöstä hyötyvät molemmat, niin Suomen Savupiipputeollisuus kuin Hormex.

– Voin suositella Hormexia oman asiakaskokemukseni ja tehdyn yhteistyön perusteella. Tiedän, että siellä osataan ja halutaan palvella. Asiakas voi luottaa saavansa sen, mitä tarvitsee, eikä ainoastaan vain sitä, mitä on tarjolla, Gustafsson summaa.

Hormex Oy on vuonna 1994 perustettu metallihormien ja hormisaneeraustuotteiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa paloturvallisia sekä kestäviä ratkaisuja loppuasiakkaiden käyttöön ja toimittaa tuotteitaan myös teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi