Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Petteri Virranta: ”Yhteistyö Hormexin kanssa on parantunut vuosi vuodelta”

Virranta-yhtiöt ovat työskennelleet Hormexin kanssa jo kymmenisen vuotta, josta tiivistä yhteistyötä on tehty pari vuotta. Virranta-yhtiöiden toimitusjohtaja Petteri Virranta kehuu Hormexin tuotteita laadukkaiksi ja näkee yhteistyön jatkuvan vielä pitkään.

Yhteistyö Hormexin kanssa sai alkunsa, kun asiakkaat kyselivät erilaisia tuotteita ja palveluita ja Virranta-yhtiöt tarvitsivat uuden yhteistyökumppanin toimittamaan niitä. Hormex toimittaa Virranta-yhtiöille horminkorjausmassoja, imureita, vedonparantajia, erilaisia piippuja ja hormitarvikkeita.

– Näkisin, että Hormexilla on monipuoliset tuotteet. Yritys on toiminut alalla pitkään ja haluaa erottua muista kilpailijoista laadukkailla tuotteilla ja palveluilla, Virranta kehuu.

Erinomaista asiakaspalvelua

” Voin suositella Hormexia sekä Hormexin tuotteita – molemmat ovat laadukkaita.”

– Toimintaperiaatteeseeni kuuluu, että yrityksellä, jonka kanssa teen kauppaa, täytyy olla kasvot. Näin syntyy luottamuksellista kauppaa ja uskaltaa kysyä isoja ja pieniä asioita, Virranta pohtii.

Virranta kehuu myös Hormexin nettisivuja näyttäviksi ja erityisesti sivujen asiakaspalveluchattia toimivaksi.

– Hormex toimii asiakaspalvelussa erinomaisesti. Olemme saaneet kysymyksiin vastauksia chatin kautta ja tarjouspyyntöihin on aina vastattu asiallisesti ja nopeasti, Virranta kertoo.

“Käytännön rutiinit ovat helpottuneet”

Yhteistyön parhaiksi puoliksi Petteri Virranta luettelee muun muassa erikoistilanteiden ratkaisun. Hormisaneerauksissa on erilaisia ongelmia ratkottavana, mutta yhdessä Hormexin kanssa ratkaisut on aina löydetty.

– Käytännön rutiinit ovat helpottuneet. Meillä työnjohtajilla on hinnoittelut aina selvillä ja se helpottaa käytännön elämää. Saamme palvelun asiakkaalle nopeasti, Virranta luettelee.

Virranta-yhtiöiden toimintaan kuuluu, että palvelut toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen – periaatteella. Jokaiselle asiakkaalle ja jokaiseen kohteeseen pyritään löytämään parhaat tuotteet.

– Hormexin tuotteet ovat toimineet tässä erinomaisesti ja niillä on pystytty toimittamaan asiakkaille laajoja ja kattavia saneerauspalveluita. Voin suositella Hormexia sekä Hormexin tuotteita – molemmat ovat laadukkaita, Virranta päättää.

Hormex Oy on vuonna 1994 perustettu metallihormien ja hormisaneeraustuotteiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa paloturvallisia sekä kestäviä ratkaisuja loppuasiakkaiden käyttöön ja toimittaa tuotteitaan myös teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi