Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Hormien massakorjaus sujui ripeästi ja jouhevasti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Reijo Terho asuu perheineen vuonna 2004 rakennetussa omakotitalossa Haukiputaalla. Talossa on leivinuunin ja takan yhdistelmä sekä saunassa puukiuas, joita molempia Reijo lämmittää ahkerasti. Erään nuohouksen yhteydessä nuohooja havaitsi, että hormien laasti oli alkanut jostakin syystä kuivaa ja irtoilla turhan nopeasti. Reijo kutsui hätiin Hormiturvamiehen, joka saneerasi hormit massakorjausmenetelmällä.

Reijo on itse pitkän linjan monitoimitimpuri. Omien sanojensa mukaan Reijon toimenkuvaan kuuluu kaikki mikä liittyy rakentamiseen laattatöitä lukuun ottamatta. Talon sauna lämpiää melkein joka päivä ja usein on takassa tai leivinuunissakin tulet. Havaitessaan nuohoojan kanssa laastin irtoamisen, tiesi Reijo että tilanne olisi korjattava. Hormiturvamies oli hänelle tuttu ystävän kautta.

– Hormiturvamies oli tehnyt yhdelle kaverilleni aiemmin vastaavan työn ja hän kehui, että hyvin meni. Kävin sitten itsekin netistä etsimässä Hormiturvamiehen yhteystiedot ja soitin heille, Reijo kertoo.

”Ammattilaisen tekemää työtä”

“Lopputulosta ja työn jälkeä kun on katsellut, niin ei voi moittia! Hyvin oli tehty, ammattimiehen työtä”

Hormien massakorjauksesta sovittiin Hormiturvamiehen kanssa ja työ toteutettiin loppukesällä 2016. Aikaa työ vei alle puolet päivästä. Reijo otti päivän itselleen töistä vapaaksi voidakseen olla kotona työn toteutuksen yhteydessä.

– Työ sujui hyvin jouhevasti ja ripeästi! Aamulla miehet tulivat, toinen meni katolle ja toinen tuli sisälle. He suojasivat paikat ja siinähän se sitten nopeasti meni. Sain sitten nautiskella vapaista itsekseni loppupäivän, Reijo naurahtaa.

– Lopputulosta ja työn jälkeä kun on katsellut, niin ei voi moittia! Hyvin oli tehty, ammattimiehen työtä, Reijo kuvailee.

Veto paranee ja paloturvallisuusriskit pienenevät

Massakorjauksen myötä ei hänen tarvitse enää pelätä, että kuumuus aiheuttaisi halkeamia ja sitä kautta paloturvallisuusriskin.

Työn tuloksena oli siistin jäljen lisäksi myös hormien vedon paraneminen. Kokonaisuus on vastannut Reijon odotuksia. Massakorjauksen myötä ei hänen tarvitse enää pelätä, että kuumuus aiheuttaisi halkeamia ja sitä kautta paloturvallisuusriskin.

– Nyt uskaltaa lämmittääkin hieman enemmän. Hormit myös tuntuvat pysyvän puhtaampina kuin aiemmin, Reijo kertoo.

– Voin kyllä suositella Hormiturvamiestä! Muutamille isännöitsijöille olenkin suositellut, että heidänkin kannattaisi tällaista harkita!

Hormiturvamies keskittyy savu-ja ilmahormien käyttöiän ja- turvallisuuden parantamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.