Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Laadukasta ja ketterää tekemistä rennolla meiningillä

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, joka auttaa asiakkaitaan rekrytoinneissa, henkilöstön sitouttamisessa ja kehittämisessä sekä muutostilanteiden hallinnassa. Kun oikeat henkilöt tekevät oikeita asioita, niin silloin kaikki voittavat.

Krister Botell ja Maiju Kangas työskentelevät molemmat HRS Advisorsilla advisoreina. Krister on koulutukseltaan psykologi ja Maiju puolestaan kauppatieteiden maisteri sekä psykologian tohtori. Työssään he auttavat työnhakijoita löytämään heille oikeisiin työpaikkoihin sekä rekrytoivia yrityksiä löytämään juuri ne oikeat, työhön parhaiten sopivat työntekijät.

– HRS Advisors on aika pieni toimija, mutta sitäkin energisempi ja vauhdikkaampi. Tapamme toimia on mielestäni todella ketterä ja joustava, Maiju kuvailee.

– Asiakas saa meiltä laadukasta tekemistä rennolla meiningillä ilman turhaa pönöttämistä, Krister kiteyttää.

”Kohtaamme ihmiset ihmisinä”

Asiakkaillekin välittyvä rento meininki näkyy todella myös toimiston seinien sisäpuolella. Kun HRS Advisorsin toimiston ovesta astuu sisään, saa lämpimän vastaanoton – olipa sitten yritysasiakas tai esimerkiksi henkilöarviointiin tuleva työnhakija.

“Koen, että HRS Advisors on se place to be. Täällä on valtavasti opittavaa ja mahdollisuuksia.”

– Meillä on hyvät, toimiviksi hiotut prosessit. Esimerkiksi henkilöarviointiprosessissa on todella kivaa se, että arvioitavan henkilön kanssa käydään sparraava keskustelu, Maiju kertoo.

– Kun ihminen kävelee meille sisään, niin uskon ja toivon, että hänelle välittyy se, että me oikeasti kuuntelemme hänen ajatuksiaan ja mietimme yhdessä sitä, millaisia asioita hänelle voisi tapahtua seuraavaksi, Krister kertoo.

– Olemme aika rennolla otteella liikenteessä ja kohtaamme ihmiset ihmisinä, Krister jatkaa.

Oikeanlaisia ihmisiä oikeanlaisiin tehtäviin

Advisorin työ on vaihtelevaa ja monipuolista, eikä kahta samanlaista päivää ole. Tärkeintä on tuottaa laadukas kokemus sekä rekrytoivalle asiakkaalle että työnhakijalle.

– Mielestäni on todella kiva olla mukana siinä, että yritämme oikeasti löytää niitä oikeanlaisia ihmisiä oikeanlaisiin tehtäviin. Silloin voittavat kaikki: ihminen, joka pääsee toteuttamaan itseään ja yritys, joka saa työssään viihtyvän työntekijän, Krister summaa.

– Koen, että HRS Advisors on se place to be. Täällä on valtavasti opittavaa ja mahdollisuuksia. Meillä on laaja asiakasportfolio, jonka ansiosta pääsee tutustumaan eri toimialoihin. Uutta oppii jatkuvasti, Maiju kuvailee.

– Teemme asioita asiakkaidemme eteen oikeasti suurella sydämellä ja intohimolla, Maiju toteaa.

HRS Advisors on yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutostilanteiden hallinta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi