Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Tunnemme työntekijämme paremmin jo silloin, kun he ovat vasta tulossa meille”

HRS Advisors toimii ulkopuolisena asiantuntijana useissa Alma Median avainhenkilöiden rekrytoinneissa. Soveltuvuusarvioinnit auttavat työnantajaa päätöksenteossa rekrytoinnin loppuvaiheessa. Perinteisen soveltuvuusraportin lisäksi Alma Media saa myös vinkkejä siihen, kuinka uusi työntekijä voidaan ottaa parhaalla mahdollisella tavalla osaksi organisaatiota.

Alma Media on mediatalo, joka tuottaa niin perinteistä kuluttajamediaa kuin digitaalisia palveluita. Digitalisaation myötä myös Alma Media on tilanteessa, jossa sen täytyy uudistua – uusia työtehtäviä muodostuu ja vanhoja katoaa koko ajan.

– Henkilöstölle se tarkoittaa sitä, että jokaisen täytyy olla hereillä ja mukana muutoksessa, ylläpitäen omaa osaamista aktiivisesti. Tässä maailmassa voi toden totta käydä niin, että ammattitaito vanhenee työtä tehdessä, painottaa Alma Median henkilöstöpäällikkö Marja- Leena Rautaparta.

Soveltuvuusarvioinnit auttavat päätöksenteossa

Muutos näkyy luonnollisesti myös rekrytoinneissa. HRS Advisors toteuttaa Alma Medialle rekrytointeihin liittyviä soveltuvuusarviointeja sekä erityisesti avainhenkilöiden arviointeja. Käytännössä HRS Advisors toimii rekrytoinnin loppuvaiheessa ulkopuolisena asiantuntijana, joka antaa oman arvionsa Alma Median tekemistä ehdotuksista.

“Keskustelu on avointa ja kysymyksiimme vastataan nopeasti.”

– Olemme tehneet rekrytoinnit yleensä varsin pitkälle itse. Siinä vaiheessa, kun meillä on finalistit tiedossa, lähetämme usein muutaman henkilön arviointeihin. Arviointia käytetään sitten lopullisen valinnan tukena, Rautaparta kertoo.

– Perinteisen soveltuvuusraportin lisäksi saamme vinkkejä ja keinoja siihen, millä tavalla rekrytoitava henkilö voidaan ottaa parhaalla mahdollisella tavalla osaksi organisaatiotamme ja mitä riskejä meidän on syytä huomioida päivittäisessä johtamisessa, Rautapartaa jatkaa.

”Saamme asiat sujumaan nopeasti”

Rautaparta kokee, että HRS Advisorsin tuoma konkreettinen hyöty näkyy juuri siinä, kuinka Alma Media saa lisää eväitä sopivien henkilöiden valintaan. HRS Advisorsin kanssa käytävää keskustelua hän kuvailee luontevaksi. Yhteisymmärrys löytyy yleensä aika nopeasti.

– Tunnemme työntekijämme paremmin jo silloin, kun he ovat vasta tulossa meille. Pystymme sitä kautta toimimaan parempana työnantajana.

– Saamme asiat sujumaan nopeasti. Keskustelu on avointa ja kysymyksiimme vastataan nopeasti, Rautaparta summaa.

HRS Advisors on yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutostilanteiden hallinta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi