Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Paluumuuttajat arvostavat Huldia: Sopivasti haastetta ja työhyvinvointiin satsataan

Sami Nevansuu. Kevin Vainio ja Puja Alempur ovat kaikki Huldin paluumuuttajia. Kaikkien puheissa korostuu se, että Huldissa tosissaan satsataan työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtymiseen.

Mekaniikkasuunnittelija Sami Nevansuu kokee löytäneensä työstään oman juttunsa.

–  Mekaniikkasuunnittelu on hauskaa. Se tuntuu minulta luonnistuvan ja onnistuvan. Se tarjoaa riittävästi haasteita ja pääsen toteuttamaan itseäni. Tämä on hyvä päivähoitopaikka, Nevansuu virnistää.

Nevansuu ehti olla Huldilla (entinen RD Velho) töissä kolme vuotta, kunnes päätti kokeilla työntekoa muualla.

– Totesin, ettei se kuitenkaan ollut minun juttuni. Soitin vanhalle esimiehelleni Huldilla ja hommat lähtivät rullaamaan. Nyt olen ollut täällä kaksi vuotta paluumuuttajana. Huomasin heti, että tämä on se vanha hyvä paikka, työkaverit ja esimiehet ovat mukavia ja työhyvinvointi ja työilmapiiri ovat Huldilla kunnossa, Nevansuu korostaa.

“Oli oikea päätös palata”

Menetelmäsuunnittelijana ja tiiminvetäjänä Huldilla työskentelevä Puja Alempur niin ikään palasi Huldille vuoden tauon jälkeen.

– Olen ollut nyt vuoden takaisin ja minua ilahdutti se, miten tervetullut olin. Tuli sellainen olo, että tein oikean päätöksen. Nämä olivat ne oikeat ihmiset, joiden kanssa haluan tehdä töitä, Alempur hymyilee.

Huldilla Alempur arvostaa avoimuutta ja yhteen hiileen puhaltamista.

– Meillä avoimuus on tärkeä osa jokapäiväistä työtä. Esimiehiä on helppo lähestyä ja olemme kaikki samassa veneessä. Tuki on aina lähellä, jos vastaan tulee haasteita. Kun aloitin tiiminvetäjänä, minulla oli paljon kysyttävää. Apu oli lähellä ja minua kannustettiin. Haluan itsekin olla helposti lähestyttävä esimies, Alempur korostaa.

“Olen päässyt näyttämään kynteni monissa asioissa”

Mekaniikkasuunnittelija Kevin Vainio on päässyt toteuttamaan itseään Huldilla monenlaisia projekteissa.

– Pääpainoni on ainetta lisäävässä valmistuksessa eli 3D-tulostamisessa, mutta yritän olla vähän kaikessa mukana. Olen aiemmin opiskellut digitaalista mediatuotantoa ja päässyt Huldilla toteuttamaan myös videoprojektia. Minulla on tärkeää, että pystyn käyttämään kaikkea potentiaaliani ja näyttämään kynteni monissa asioissa, Vainio kertoo.

Vainio ehti olla Huldilla 1,5 vuotta töissä, kun hänelle tarjottiin mahdollisuutta päästä suunnittelemaan motorsporttia. Lähtiessään Vainion esimies kertoi tämän olevan aina tervetullut takaisin ja puolen vuoden jälkeen Vainio tulikin takaisin.

– Huldilla satsataan hyvään ilmapiiriin ja työhyvinvointiin. Täällä tuntee olevansa perheessä. On hyvä, että täällä panostetaan ihmisiin ja kysellään, onko kaikki hyvin. Myös fyysiseen hyvinvointiin panostetaan esimerkiksi liikuntaseteleiden muodossa, Vainio tähdentää.

Huld tarjoaa teknologista suunnittelua edistyksekkäille asiakkailleen. Huldin tavoitteena on tuoda lisää älykkyyttä asiakkaidensa liiketoimintaan – ja koko maailmaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi