Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Humap tärkeänä linkkinä Efiman strategiakehitystyössä

Efima on suomalainen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa yrityksille ratkaisuja toiminnanohjaukseen, taloushallintoon ja tiedolla johtamiseen. Ensimmäisen vision tavoitteiden saavuttamisen kunniaksi koko yritys matkusti syyskuussa 2017 Kreikan Agia Efimaan. Matkalla suunniteltiin luovassa ympäristössä seuraavaa kasvuvaihetta ja ideoitiin seuraavan strategiakauden 2018 – 2020 tavoitteita. Matkalla tehdyn strategiatyön avuksi valittiin yhteistyöprosessien ja toimintakulttuurin kehittämiseen erikoistunut Humap.

– Juhlistimme tietysti hienossa ympäristössä ensimmäisen vision saavuttamista, mutta tärkeä osa matkaa oli työskennellä tehokkaasti ja kerätä henkilöstön ideat uuteen strategiaan, Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen kertoo.

– Koko firman matkustaminen Kreikkaan oli meiltä iso panostus ja halusimme, että työskentelyosiossa onnistutaan. Sen takia otimme avuksi Humapin asiantuntijat, hän jatkaa.

Mobiilialusta mahdollisti työskentelyn poikkeuksellisissa olosuhteissa

Humap ei lähtenyt mukaan Kreikkaan, vaan työskentely suoritettiin virtuaalisesti Humapin tarjoaman mobiilialustan välityksellä. Paperille kirjatut ryhmätyöt kuvattiin tai dokumentoitiin suoraan videolle, jotka sitten ladattiin mobiilialustalle.

“Myös työntekijämme innostuivat työskentelystä ja sanoisin, että se kohotti yhteishenkeä.”

– Humapin asiantuntijat olivat silti koko ajan mukana ja tukena. Se oli hyvin tiivistä yhdessä työskentelyä, mutta virtuaalisesti. Emme halunneet työskennellä minkäänlaisissa seminaaritiloissa, vaan olimme esimerkiksi uima-altaalla ja rannalla, Salminen toteaa.

– Minut yllätti positiivisesti se, että mobiilialusta oli todella toimiva. Myös työntekijämme innostuivat työskentelystä ja sanoisin, että se kohotti yhteishenkeä.

Tavoitteet saavutettiin hienosti

Salminen kertoo Humapin fasilitoineen matkan työskentelyn ammattimaisesti, mutta myös lämmöllä ja huumorilla.

– He tekivät upeita väliyhteenvetoja ja tavallaan aina alustivat seuraavia osioita sen mukaan, mitä edellisistä aiheista nousi esille.

“Saimme selkeän pohjan uusille tavoitteille ja suunnitelmille, joilla viemme Efimaa seuraavalle tasolle.”

– Tulimme Kreikasta entistä vahvempana organisaationa takaisin. Saimme selkeän pohjan uusille tavoitteille ja suunnitelmille, joilla viemme Efimaa seuraavalle tasolle, Salminen kertoo.

– Strategiatyössä on mielestäni kaikista olennaisinta, että sitä tehdään koko organisaation voimin. Viisaus eri asioista asuu usein ihan muualla kuin ylimmässä johdossa. Humapin panos kokonaisuudessa oli erinomainen. Pääsimme heidän avullaan matkalle asetettuihin tavoitteisiin, ja se on kaikista olennaisinta, hän sanoo lopuksi.

Humap edistää muutosta ja kehittää tuloksellista liiketoimintaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi