Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Vuorovaikutteista strategiatyötä DNA:lla

DNA:n strategiatyön keskeisenä päämääränä on viestiä yhteistä strategiaa onnistuneesti koko henkilöstölle – aina yrityksen johdosta esimiehille ja kaikille työntekijöille. Tavoitteen saavuttamiseksi ja strategiatyön edistämiseksi DNA järjesti kaikille esimiehilleen johdon strategiapäivän. Yhteistyön ja vuorovaikutuksen lisäämiseksi strategiapäivän toteutukseen haettiin tukea Humapilta.

Strategian jalkauttamisessa on DNA:lla lähdetty liikkeelle siitä, että esimiehet on haluttu saada osallistumaan keskusteluun ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Näin strategiaa voidaan viestiä yhdenmukaisesti eteenpäin koko henkilöstölle.

– Solmimme Humapin kanssa yhteistyösopimuksen, joka sisälsi sekä asiantuntija-apua päivän suunnitteluun ja toteutukseen että digialustan vuorovaikutteisuuden lisäämiseksi. Digialusta oli meille todella toimiva – sen avulla kaikki 150 esimiestämme pääsivät mukaan keskusteluun ja päätöksentekoon muun muassa ennakkokysymysten, gallupien ja kuvakilpailun muodossa. Asiantuntijat toivat alustan lisäksi myös laajemman näkemyksen ja avun strategian viestimiseen, valottaa DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

Arvot ohjaavat vuorovaikutteista strategiatyötä

DNA:lla työskentelee tällä hetkellä sen 18 toimipisteessä yli 1600 työntekijää ympäri Suomen. Yrityksellä on selkeä visio ja missio – toimialansa tyytyväisimmät asiakkaat. Koko organisaatio tekee Wahlbeckin mukaan töitä yhteisen tavoitteen eteen.

– DNA:n arvot: nopeus, rohkeus ja mutkattomuus ovat meille todella tärkeitä. Elämme niiden mukaisesti, mikä näkyy joka päivä henkilöstömme toiminnassa. Haluamme, että asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti ja vaivatta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, Wahlbeck painottaa.

DNA:lla arvostetaan yhteistyön sujuvuutta

“Saimme Humapilta raikkaita näkemyksiä, digialusta saatiin helposti käyttöön ja ongelmakohdat ratkaistiin pikaisesti yhdessä.

Arvojensa mukaisesti DNA toivoo myös yhteistyökumppaneiltaan mutkatonta, nopeaa ja rohkeaa työskentelyä. Humap saakin kiitosta yhteistyön sujuvuudesta ja kekseliäistä, uusista toimintamalleista, jotka toivat esimiesten strategiapäivään kaivatun lisän.

– Olemme todella tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen. Humapin kanssa kaikki sujui vaivatta, ja digialusta toimi todella hyvin. Saimme Humapilta juuri sen avun, mitä tarvitsimme. Strategiapäivämme oli todella onnistunut. Esimiehiltä tuli todella positiivista palautetta siitä, miten hyvin he pääsivät osallistumaan keskusteluun ja koko strategiatyöhön, Wahlbeck toteaa tyytyväisenä.

– Saimme Humapilta raikkaita näkemyksiä, digialusta saatiin helposti käyttöön ja ongelmakohdat ratkaistiin pikaisesti yhdessä. Saimme rakennettua vuorovaikutusta kaikkien 150 esimiehemme kesken.

Humap edistää muutosta ja kehittää tuloksellista liiketoimintaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi