Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ramirent myy poistuvan käsikalustonsa helposti ja hyvällä hintatasolla Huutokaupat.comin kautta

Rakennuskonevuokraamo Ramirent käyttää poistuvan käsikalustonsa myyntiin Huutokaupat.comia. Koko myyntiprosessi on ulkoistettu siten, että Ramirentin vastuulle jää vain koneiden asettaminen myytäväksi. Siitä eteenpäin kaikesta vastaa Huutokaupat.com.

Ramirentin kalustovalikoima on hyvin monipuolinen. Kalustokeskuksia on yhteensä seitsemän eri puolilla Suomea. Asiakkaat voivat joko vuokrata suoraan haluamansa koneen tai valita yhdessä Ramirentin asiantuntijoiden kanssa erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat koneet.

“Yhteistyö Huutokaupat.comin kanssa on helpottanut meidän arkeamme. Olemme päässeet keskittymään siihen, mikä on ydinliiketoimintaamme.”

– Valikoimaa löytyy pienistä ruuvinvääntimistä yli 45 metriin nostaviin kuukulkijoihin. Konevuokrauksen lisäksi teemme myös sääsuojausta. Huputamme rakennuksia esimerkiksi kattoremonttien ajaksi. Meiltä löytyy oikeastaan kaikkea tältä väliltä, kertoo Ramirentin kalustokeskuspäällikkö Tero Leino.

Vaivaton ja helppo myyntiprosessi

Ramirentillä on paljon niin sanottua kevyttä kalustoa eli käsikalustoa. Käsikalustoa uusitaan melko tiheästi ja koneita poistuu määrällisesti todella paljon. Omia resursseja säästääkseen Ramirent halusi aikoinaan ulkoistaa poistettavien koneiden myynnin jollekin yhteistyökumppanille, joka vastaisi myynnistä niin pitkälle kuin mahdollista. Yhteistyökumppaniksi valikoitui tuolloin Huutokaupat.com.

– Huutokaupat.com helpottaa kaluston myyntiä siten, että meidän ei käytännössä tarvitse huolehtia itse mistään. Asetamme vain myytäväksi tarkoitetut tuotteet ja vastaanotamme sitten tilitykset kerran kuussa. Kaikesta muusta huolehtii Huutokaupat.com, Leino avaa.

– Käytännössä Huutokaupat.comin edustaja käy kerran pari viikossa ja tekee myyntierät myytävästä kalustosta. Hänellä on tarvittava tietotaito kasata eri laitteista sellaisia myyntieriä, jotka kiinnostavat asiakkaita, Leino sanoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten yhteistyö Huutokaupat.comin kanssa sujuu”

Ramirentin ei ole erikseen tarvinnut määritellä myytävälle kalustolle pohjahintoja, vaan koneiden hinnat ovat Leinon mukaan nousseet Huutokaupat.comin myötä suoraan sille tasolle, millä niiden kuuluukin olla. Oikean hintatason saavuttamisen lisäksi muita konkreettisia hyötyjä ovat olleet ajan säästyminen sekä kalustonhallinnan helpottuminen.

– Yhteistyö Huutokaupat.comin kanssa on helpottanut meidän arkeamme. Olemme päässeet keskittymään siihen, mikä on ydinliiketoimintaamme. Poistuvan kalustomme myynti on nyt niin hyvin automatisoitu kuin näen sen tällä hetkellä olevan mahdollista. Se on meille iso etu, Leino painottaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten yhteistyö Huutokaupat.comin kanssa sujuu.

Huutokaupat.com julkaisee tietoja Suomessa pidettävissä huutokaupoista ja toimii operaattorina nettihuutokauppojen järjestämisessä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi