Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ammattitaitoista ja nopeaa palvelua läheltä

Auto Rent Oy on kuopiolainen perheyritys, jonka palveluihin kuuluvat autonvuokraus- ja hinauspalvelut. Hinausautojen hydrauliikkasylintereiden kunnossapidosta ja huollosta vastaa Hydroline Services. Nopean palvelun ansiosta kalusto pysyy liikkeessä sovitussa aikataulussa.

Auto Rent työllistää tällä hetkellä noin 30 henkeä. Vuokra-autoja on tarjolla kahdeksassa eri kaupungissa yhteensä satoja. Hinauksen osalta toimenkuvaan kuuluvat Kuopiossa sekä raskaan että kevyen kaluston hinaukset.

– Meillä on yksi raskaan kaluston hinausauto ja kuusi henkilöauton hinausautoa, summaa Auto Rentillä hinausauton kuljettajana ja vuokra-autotyöntekijänä työskentelevä Pasi Antikainen.

Huollot ja varaosat läheltä

Hydroline Services vastaa hinausautojen hydrauliikkasylintereiden kunnossapidosta ja huollosta. Auto Rentille on tärkeää, että hinausautot saadaan pysymään liikkeessä mahdollisimman pitkään ja ilman pitkiä, esimerkiksi huolloista aiheutuvia katkoksia.

“Käytämme Hydrolinea, koska heillä on sellaista erikoisempiinkin korjauksiin vaadittavaa ammattitaitoa, mitä ei muulla Kuopiossa ole.”

– Hydroline Servicesiltä saamme huollot ja varaosat läheltä, Antikainen sanoo.

– Heille kun soittaa, niin palvelut saa käyttöön yleensä hyvin nopeasti. Palvelu on hyvää ja asiat selviävät aina soittamalla, Antikainen toteaa.

”Palvelu on nopeaa”

Antikainen uskaltaa suositella Hydroline Servicesiä myös muille. Hänen mukaansa Hydroline Servicesin hinnat eivät ehkä ole niitä kaikista halvimpia, mutta hintalappua tärkeämpää Auto Rentille on se, että sovituissa aikatauluissa pysytään. Siten myös kalusto saadaan pidettyä sovitusti tien päällä.

– Käytämme Hydrolinea, koska heillä on sellaista erikoisempiinkin korjauksiin vaadittavaa ammattitaitoa, mitä ei muulla Kuopiossa ole, Antikainen kuvailee.

– Palvelu on nopeaa. Emme voi huoltojen takia seisottaa hinausautoa pitkään. Näin saamme auton aina taas nopeasti liikkeelle, Antikainen kiteyttää.

Hydroline Oy on hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistukseen ja kunnostamiseen erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi