Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jouheva ja nopea oviremontti oli valmis viikossa

Kokkolalainen kiinteistöosakeyhtiö Kokkokulma on vuonna 1959 rakennettu kerrostalo. Kiinteistössä on 45 asuinhuoneistoa sekä viisi liikehuoneistoa. Kiinteistön parvekeovet uusittiin Iccuna Oy:n toimesta kesän 2016 loppupuolella.

Parvekeovet oli uusittu kerran aikaisemminkin, mutta sääolosuhteet olivat tehneet tehtävänsä. Parvekkeet olivat myös olleet jonkin aikaa katteettomia, joka oli omalta osaltaan vaikuttanut ovien kulumiseen. Parvekeovet päätettiin uusia koko kiinteistöön.

– Osassa huoneistoja parvekeovet olivat niin huonossa kunnossa, että oli uusimisen aika, kertoo Kokkokulman hallituksen puheenjohtaja Iiro Witick.

– Kävimme laajasti läpi lähes kaikki toimittajat Suomesta, joilta tarvikeovia löytyi. Iccunan tarjous oli yleisvaltaisesti hyvä. Myös muovissa uutena materiaalina tuntui olevan kovasti etuuksia, Iiro sanoo.

Remontti alkoi hyvästä suunnittelusta

“Hyvin suunniteltu remontti onnistuu aina omasta mielestäni paremmin. Iccunalla oli samanlainen käsitys aiheesta, joten tämäkin remontti lähti hyvästä suunnittelusta liikkeelle.”

Remontti lähti liikkeelle suunnittelusta. Kiinteistössä oli parvekeovien osalta kahta eri kokoa. Ovet tehtiin mittatilaustuotteena olemassa olevien oviaukkojoen mittojen mukaan.

– Hyvin suunniteltu remontti onnistuu aina omasta mielestäni paremmin. Iccunalla oli samanlainen käsitys aiheesta, joten tämäkin remontti lähti hyvästä suunnittelusta liikkeelle, Iiro summaa.

– Muilla toimijoilla on standardimitat, joita he käyttävät ja aina kun standardimitoista poiketaan, niin hinta kasvaa. Tämä ei ollut todellakaan standardikohde. Iccunan iso etu on se, että jokainen tuote tehdään mittojen mukaan. Uskon, että se on heille iso kilpailuetu, Iiro avaa.

”Asukkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä ovien ulkonäköön ja toimintoihin!”

“Remontti sujui todella nopeasti ja itse ovien vaihtotyö oli valmis noin viikossa.”

Remontin eteneminen sujui Iiron mukaan todella hyvin sekä jouhevasti. Eri vaiheet sujuivat ilman kommelluksia. Erityiskiitosta Iccuna saa ennakoinnistaan.

– He siivosivat myös jäljet hyvin pois. Remontti sujui todella nopeasti ja itse ovien vaihtotyö oli valmis noin viikossa, Iiro summaa.

Uudet ovet ovat ulkonäöltään Iiron mielestä tyylikkäät ja viimeistellyt. Erikoisuutena ovissa on kippaustuuletuksen mahdollisuus – ovea ei tarvitse avata kokonaan, vaan kahvasta kääntämällä oven saa kipattua siten, että tuuletus tapahtuu oven yläkulmasta.

– Yhtään negatiivista kommenttia en ole asukkailta ovista kuullut, eikä itsellänikään ole mitään moitittavaa. Asukkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä ovien ulkonäköön ja toimintoihin!

Iccuna toimittaa ja asentaa vesitiivit ikkunat ja ovet nykyaikaisilla kippi- ja liukuominaisuuksilla varustettuna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi