Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nykyaikaiset ohjelmistoratkaisut helpottavat suunnittelutyötä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ohjelmistoalan yritys, IDEAL GRP, pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailuetua kustannustehokkaiden järjestelmien ja järjestelmäintegraatioiden kautta. Heidän tarjoamansa ohjelmistot helpottavat Promeco Group Oy:n datanhallintaa ja vaativaa suunnittelutyötä.

Promeco on huipputason sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja toimittava yritys. Toimialoja, joita yritys palvelee, ovat muun muassa raideliikenneteollisuus, meriliikenneteollisuus ja voimalaitokset.

– Toimitamme muun muassa Wärtsilän moottoreihin eristeratkaisut ja metallirakenteet. Teemme myös esimerkiksi sähkösuunnittelua, Promecon suunnitteluvastaava Maurice Gawarammana kertoo.

Teamcenterin avulla parempaa datanhallintaa

– Yritys eli murrosvaihetta, kun siirryimme 3D-maailmaan vuonna 1999. Jo ensimmäinen softamme oli Idealilta, koska se oli käytössä myös pääasiakkaallamme Wärtsilällä. Halusimme käyttää samaa softaa heidän kanssaan, Gawarammana sanoo.

Gawarammana käyttää IDEAL GRP:n järjestelmiä työssään päivittäin. Promeco ostaa Idealilta NX- ja Teamcenter-järjestelmät, joiden avulla sekä datan hallitseminen että suunnittelutyö helpottuvat.

– Me tarvitsemme tällaiset softat, jotta voimme tuottaa ja hallita tuotantodataa. Muunnosten ja siirrosten tekeminen on myös helpompaa, ja virheitä sattuu vähemmän kuin kaksiulotteisesti piirrettäessä, Gawarammana selventää.

”Työmme laatu on varmasti parantunut”

“Nykyiset ohjelmistot ovat nykyaikaa ja helpottavat paljon meidän työtämme.”

Gawarammana kiittää IDEAL GRP:n asiakaspalvelua. Palvelualttius näkyy esimerkiksi asioiden sujuvana järjestymisenä ja nopeana vastaamisena kysymyksiin. IDEAL GRP on järjestänyt tuotteiden ja niiden käyttöönoton lisäksi myös koulutuksia.

– Palvelu pelaa hyvin, ei voi moittia. Nykyiset ohjelmistot ovat nykyaikaa ja helpottavat paljon meidän työtämme. Niiden myötä meidän työmme laatu on varmasti parantunut, Gawarammana kiittää.

IDEAL GRP tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja tuotekehitystä PLM-teknologioiden avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.