Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

iDiD tuo tehokkuutta viestintään kaikilla Omnian kampuksilla

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia on laaja-alainen koulutuksen tarjoaja. Kampuksia on yhteensä kuusi ja tiedon on kuljettava kampusten välillä tehokkaasti. Tämän Omnialle mahdollistaa iDiDin tarjoama infonäyttöjen hallintajärjestelmä.

– Omnia on laaja-alainen koulutuksen tarjoaja, elinkeinoelämän kehittäjä ja hyvinvoinnin varmistaja laajalla Espoon alueella, kiteyttää Omnian viestintäjohtaja Päivi Korhonen.

Tieto kulkee nopeasti

Vaikka kaikki Omnian kuusi kampusta sijiaitsevat pääkaupunkiseudulla, ovat niiden väliset etäisyydet silti tuntuvat. Omnialla oli tarve saada tieto liikkumaan nopeasti eri kampusten välillä. Viestintää ovat omalta osaltaan helpottamassa kampuksilla sijaitsevat infonäytöt.

– iDiDin tarjoama infonäyttöjen hallintajärjestelmä on ollut meille oikeastaan pelastus siihen, kuinka voimme välittää tietoa hajautetusta sisällöntuotannostamme, joka meillä laajana talona on, Korhonen toteaa.

– Sen avulla pystymme välittämään koko taloa, niin henkilöstöä kuin opiskelijoita, koskevaa tietoa reaaliaikaisesti, hän jatkaa.

“iDiD on ketteryyttä”

“iDiD on ketteryyttä. Samalla se on ratkaisu sisäiseen näkyvyyteemme kaiken kaikkiaan.”

iDiD saa Korhoselta erityistä kiitosta siitä, kuinka hallintajärjestelmän kehittämisessä on otettu huomioon myös asiakkaiden toiveet. Esimerkiksi Omnialle järjestetyssä koulutuksessa esiin nousseet kysymykset ja kehitysideat otettiin heti ratkottavaksi.

– On palkitsevaa, että omia kehitysideoita on otettu huomioon ja niitä on lähdetty myös viemään eteenpäin, Korhonen kiittelee.

iDiDin asiakaspalvelua Korhonen kuvailee erinomaiseksi. Apu ja tuki ovat lähellä sekä läsnä. Itse hallintajärjestelmä on hänen mukaansa helppokäyttöinen.

– iDiD on ketteryyttä. Samalla se on ratkaisu sisäiseen näkyvyyteemme kaiken kaikkiaan, Korhonen summaa.

iDiD on infonäyttöjen hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan tehdä, päivittää ja ajastaa infonäyttöjen sisältöä. Hallinta tapahtuu verkon välityksellä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.