Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Tällä palvelulla saadaan kiinni paljonpuhutut sisäilmaongelmat”

Pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin asuinkerrostaloja rakennuttava ICON Kiinteistörahastot Oy lupaa asiakkailleen asuntoja, joita on mukava ja helppo käyttää. Sisäilman seurantaan liittyvä yhteistyö IISY Oy:n kanssa takaa sen, että rakennusten käyttö on myös turvallista.

ICON Kiinteistörahastot palvelee sekä kodinomistajia että rakennuttamisen mahdollistavia sijoittajia. Toimintaa ollaan tulevaisuudessa laajentamassa muihin Pohjoismaihin ja Balttiaan. ICON Kiinteistörahastojen sijoitusjohtaja Sami Saarnisto kuvailee yhteistyötä IISYn kanssa sujuvaksi ja hyödylliseksi.

– Tärkein asia yhteistyössä IISYn kanssa on se, että palvelun kautta asunnot ovat turvallisia käyttää, Saarnisto mainitsee.

Palvelu mittaa sisäilmaa eri suureilla

– IISIn Freesi-sisäilmapalvelu mittaa sisäilmaolosuhteita eri suureilla, joita ovat lämpö, kosteus, valoisuus ja niin edelleen, Saarnisto kuvailee.

Informaatio menee automaattisesti pilvipalveluun, josta se siirtyy IISYn järjestelmään, josta voi tarkastella rakennuksen sisäilmaolosuhteita haluamanaan aikana. IISYn ja ICON Kiinteistörahastojen yhteistyö lähti liikkeelle pienimuotoisesti testikohteella, jossa kokeiltiin IISYn sensoreita ja järjestelmän toimivuutta. Siitä yhteistyö on kehittynyt nykyiseen muotoonsa.

– Nykyään saamme kaiken sisäilman laatuun liittyvän tiedon projektin alusta aivan loppupäähän asti. Syntyy siis elinkaaren tarkkailua, ja saamme tiedosta maksimaalisen hyödyn irti, Saarnisto toteaa.

Asuntojen käyttöturvallisuus paranee

“Tällä palvelulla, jos jollain, saadaan kiinni ne paljonpuhutut sisäilmaongelmat.”

Freesi-palvelun ansiosta rakennusten käyttöturvallisuus paranee. Lisäksi mahdollisten sisäilmaongelmien ennaltaehkäiseminen on aiempaa helpompaa. Saarniston mukaan IISYn nuoren ja innokkaan henkilöstön kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

– Tällä palvelulla, jos jollain, saadaan kiinni ne paljonpuhutut sisäilmaongelmat, hän tiivistää.

IISY on älykäs elinkaaripalvelu koko kiinteistökannan sisäilman kehittämiseen. Se yhdistää ratkaisun sisäilmaongelmiin, energiatehokkuuteen ja sisäilmaviestintään.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi