Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Valokuitu tuo palvelut 2020-luvulle

Yli neljäkymmentä vuotta vanha Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy on tehnyt yhteistyötä Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:n kanssa jo pitkään. Toimitusjohtaja Matti Leminen kertoo, että paikallisuus ja tutut ihmiset tekevät yhteistyöstä toimivaa, saumatonta ja luotettavaa.

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:lla on isännöintipuolen asiakkaita noin sata. Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy toimittaa heidän uusiin kohteisiinsa valokuituyhteyden. Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Matti Leminen kertoo, että he haluavat olla etulinjassa kertomassa asiakkailleen nykyaikaisista tuotteista.

– Kaikki ihmiset eivät vielä tiedä tarvitsevansa valokuitua. Se vaatii pitkäaikaista ponnistelua ja olemme ison murroksen keskellä. Meidän täytyy oman ammattikuntamme puolesta viedä asioita eteenpäin, Leminen pohtii.

Kovan luokan ammattitaitoa

Yhteistyö Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:n ja Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:n kesken on hyvin välitöntä. Leminen kertoo, että he tuntevat Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:n työntekijöitä ja asentajia.

– Ammattitaito heillä on kovaa luokkaa ja tiedän, että he panostavat siihen, Leminen kehuu.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy käy taloyhtiöiden hallitusten kokouksissa sekä järjestää tilaisuuksia, joissa he kertovat valokuidusta. Leminen pitää sitä erittäin tärkeänä.

– Kaikkea ei tarvitse lukea netistä, vaan ihminen kertoo ihmiselle. Se on oikea ja hyvä tapa toimia, Leminen sanoo.

Hyötyinä nopeus ja nykyaikaisuus

“Ehdottomasti suosittelen Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:ta. Heillä on hyvä tekninen osaaminen, nykyaikainen tuote ja heiltä saa henkilökohtaista palvelua.”

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:n asiakkaiden näkökulmasta hyödyt valokuidusta ovat nopeus sekä nykyaikaisuus.

– Näin tuomme palvelut 2020-luvulle. Juna menee eteenpäin, emmekä voi katsoa taaksepäin, Leminen miettii.

– Ehdottomasti suosittelen Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:ta. Heillä on hyvä tekninen osaaminen, nykyaikainen tuote ja heiltä saa henkilökohtaista palvelua, Leminen summaa.

IPP tarjoaa erilaisia IT-ratkaisuja niin yrityksille kuin kuluttajille. Ratkaisujen on tarkoitus tehostaa yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua. Käytännössä IPP rakentaa, myy, markkinoi, asentaa ja ylläpitää tietoliikenneyhteyksiä ja tietotekniikan palveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.