Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Elektroninen lukkojärjestelmä helpottaa avaintenhallintaa

Technopolis on työympäristöihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka tarjoaa monipuolisia toimitiloja ja niihin liittyviä palveluita 17 kampuksella Itämeren alueen maissa. Yhteistyö iLOQ Oy:n kanssa mahdollisti uudenlaisen lukkoratkaisun, joka on sujuvoittanut niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin arkea.

– Kun avaimia on paljon, niitä myös hukkuu usein. iLOQin järjestelmän avulla saamme saman tien kuoletettua kadonneen avaimen, ja käytännön asiat hoituvat parissa minuutissa, kertoo Head of Property Management Ismo Myllymäki, joka vastaa kiinteistöjen ylläpidosta koko konsernin tasolla.

Technopoliksen ja iLOQin yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Vuosien saatossa on uusittu tuhansia lukkoja ja avaimia mekaanisen lukitusjärjestelmän vaihtuessa digitaaliseksi.

– Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että iLOQ on erittäin innovatiivinen yritys, niin kuin mekin. Heidän tuotteensa vastaavat tarpeitamme, Myllymäki toteaa.

Yhteistyötä suunnittelusta toteutukseen

Lukkojen uusiminen oli mittava projekti, joka suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä iLOQin kanssa.

– iLOQ oli tukenamme jo itse projektisuunnittelussa ja varsinkin vaihtoprosessin aikana. Kahdessa päivässä vaihdettiin noin 3000 avainta, ja kaikki sujui uskomattoman hyvin.

Avaimia ja kulkua hallinnoidaan aulasta käsin. Työn joustavuus ja tilamuutokset edellyttävät järjestelmää, joka on helppokäyttöinen ja luotettava.

– Henkilökuntamme myöntää avaimet ja kulkuluvat ja seuraa näin tapahtumia. iLOQin järjestelmä on helpottanut myös heidän työtään, Myllymäki kuvailee.

Ei enää lukkojen uusimista

“Kyllä me olemme sitä mieltä, että tällainen järjestelmän täytyy ollakin, että avaintenhallinta on hyvin hanskassa.”

Järjestelmä on paitsi sujuvoittanut työpäiviä myös säästänyt kustannuksia.

– Esimerkiksi täällä Innopolissa on kadonnut yli 200 avainta, ja jos olisimme joutuneet uusimaan 2500 lukkoa, olisivat kustannukset olleet suuret.

– Kyllä me olemme sitä mieltä, että tällainen järjestelmän täytyy ollakin, että avaintenhallinta on hyvin hanskassa, Myllymäki kiteyttää lopuksi.

iLOQ kehittää digitaalisia lukitusjärjestelmiä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.