TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Joustavaa, saumatonta ja tarkat laatuvaatimukset täyttävää yhteistyötä

Lihatukku Jouni Partanen Oy luottaa siivous- ja puhtaanapitopalveluissa turkulaisen Inno Cleanin ammattitaitoon. Vuosia jatkunut yhteistyö on kehittänyt yritysten välille sataprosenttisen luottamuksen – siivoustyöt hoidetaan moitteitta ja apua on saatavilla asiakkaan toivomaan aikaan.

Liedossa sijaitseva Lihatukku Jouni Partanen leikkaa, jauhaa ja rasioi lihaa. Leikkaamon, jauhelihaosaston ja rasioinnin siivous hoidetaan Inno Cleanin toimesta päivittäin viiden työntekijän voimin.

– Inno Clean aloitti meillä siivoamisen noin viisi vuotta sitten, ja homma on kyllä toiminut hyvin. Mitään ongelmia ei ole tänä aikana ollu, leikkaamon esimies Mikko Laaksonen kertoo.

Puhtaus on elintarviketeollisuudessa avainasia

“Inno Cleanin oma laatujärjestelmä on ajan tasalla ja työtavat nykypäivää”

Elintarviketeollisuuden puhtausvaatimukset ovat tarkkoja. Lihatukku Jouni Partanen huolehtii siisteyden mittaamisesta jatkuvasti ja edellyttää moitteetonta laatua yhteistyökumppaneiltaan. Inno Clean on vastannut vaatimuksiin kautta linjan.

– Puhtaus on erittäin tärkeää säilyvyyden ja tuotteiden laadun kannalta. Tuotantoa ohjaavat asetukset ovat tiukkoja. Mittaamme puhtautta ATP-mittauksella, joka on tällä hetkellä tarkin mittausjärjestelmä.

– Tulokset ovat olleet hyviä. Inno Cleanin oma laatujärjestelmä on ajan tasalla ja työtavat nykypäivää, Laaksonen kehuu.

Inno Cleaniin voi luottaa joka tilanteessa

Lihatukun jokapäiväisen toiminnan kannalta on tärkeää, että sovitut siivoukset on tehty iltapäivän aikana, ja työt voivat aamulla alkaa puhtaissa tiloissa. Toisinaan siivoustarpeita tulee myös vakioaikojen ulkopuolella. Yhteistyö on toiminut kaikissa tilanteissa.

– Meille kaikkein tärkeintä on se, että siivoukset ovat valmiina, kun työt aamulla alkavat. Kaikki on aina ollut valmiina, eikä koskaan ole tarvinnut ihmetellä, onko siivoukset tehty vai ei.

– Inno Cleanin joustavuus on helpottanut arkea. Siivoukset ovat onnistuneet myös iltaisiin tai viikonloppuisin. Meidän välinen yhteistyö on joustavaa, helppoa ja saumatonta, Laaksonen kiteyttää lopuksi.

Inno Clean tarjoaa ammattitaitoista siivous- ja puhtaanapitopalvelua yrityksille Turun alueella.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi