Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Innofactorin kanssa projektin onnistumista ei tarvinnut pelätä

MIP Electronics Oy on keravalainen yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden mittalaitteiden ja -järjestelmien maahantuontiin. MIP Electronicsin aiempi toiminnanohjausjärjestelmä oli Microsoft Dynamics NAV, joka haluttiin päivittää Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin. Suomessa tällaisia siirtymiä on tehty vain muutamia, mutta Innofactor hoiti projektin kunnialla maaliin.

Mittareiden maahantuonnin lisäksi MIP Electronics pitää huolen siitä, että myydyt tuotteet myös toimivat. Tämän he tekevät tarjoamalla esimerkiksi kalibrointipalveluja sekä ohjelmistopäivityksiä.

Uusitun toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt ovat osoittautuneet kiistattomiksi.

– Olemme saaneet aika paljon etuja uudenaikaisesta järjestelmästä. Se tukee edellistä paremmin sekä nykyistä prosessiamme että liiketoimintojemme kehittämistä tulevaisuudessa, MIP Electronicsin toimitusjohtaja Jouni Lukkari kertoo.

Kriittisen tärkeä osa yrityksen toimintaa

MIP Electronicsilla on paljon asiakkaita ja yrityksen liikevaihto koostuu pienistä puroista, joista syntyy koskia ja virtoja. CRM onkin käytännössä yrityksen arvokkain palanen.

– Toiminnanohjausjärjestelmä on ihan ydinresurssi meille, sillä toimiva CRM pystyy tukemaan tulevaisuuden kasvuamme, hän kiteyttää.– Vanhaan järjestelmään verrattuna esimerkiksi dokumenttien ja laskujen käsittely on nopeutunut huomattavasti. Luonnollisesti se taas säästää aikaa, jonka voi nyt käyttää johonkin muuhun, hän jatkaa.

Asiakkaalle vaivaton prosessi

Isot järjestelmähankkeet ovat yrityksille aina isoja riskejä. Innofactorin kanssa toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa ei tarvinnut jännittää.– Innofactor hoiti myös järjestelmien välisen integraation, eli he siirsivät tiedot vanhasta CRM:stä uuteen, Lukkari paljastaa.

– Tällainen jouheva siirto oli älyttömän tärkeä yrityksen toiminnan jatkuvuuden kannalta. Innofactor toimi prosessissa erittäin hyvin ja olemme tyytyväisiä hankintaan, hän sanoo lopuksi.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.