Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Janne Leino, Bold Moves: “Innofactor on enemmänkin kumppani”

Kehitys on logistiikkapalveluyritys Bold Movesin liiketoimintamallissa hyvin keskeisessä osassa. Innofactor on ollut mukana yrityksen perustamisesta asti kehittämässä ratkaisuja, jotka tukevat Bold Movesin liiketoimintaa ja heidän loppuasiakkaitaan. Monipuolinen ja luotettava yhteistyö on muotoutunut syväksi kumppanuudeksi.
Bold Moves tarjoaa asiakkailleen pitkälle räätälöityjä logistiikkaratkaisuja. Bold Moves syntyi vuonna 2010, kun kuljetusliiketoiminta irrotettiin AGAlta. Innofactor on ollut yhteistyökumppanina mukana alusta asti.

– Meillä on ollut monia eri projekteja tänä aikana. Olemme rakentaneet useita eri työkaluja ja järjestelmiä, Bold Movesin kehitysjohtaja Janne Leino kertoo.

Keskeisimmät yhteistyön tuloksena syntyneet tuotteet ovat toiminnanohjausjärjestelmä, kuljetusten suunnittelujärjestelmä sekä kuljettajien käsipääteratkaisu.

Hedelmällistä, haastavaa keskustelua

Yhteistyössä kehitetyt järjestelmät ovat Bold Movesin jokapäiväisessä työssä mukana.

– Yhteistyö on hyvin syvää ja laajaa. Innofactor on enemmänkin kumppani, kuin yksittäinen toimija, jolta ostamme vain yksittäisen palikan. Heille on syntynyt hyvä ymmärrys liiketoiminnastamme, Leino kehuu.

Innofactorin ymmärrys Bold Movesin liiketoiminnasta takaa helpon ja nopean keskusteluyhteyden.

– Pääsemme aina asian ytimeen, kun rupeamme keskustelemaan. Ja mikä parasta, ne keskustelut ovat hedelmällisiä. He pystyvät haastamaan meidän näkemystämme, Leino selittää.

“Yhteistyö on hyvin sitoutunutta molemmin puolin”

“Ikinä emme ole jääneet yksin ongelmien kanssa, aina saamme jonkun kiinni ja pystymme aloittamaan ongelmien ratkaisun ja selvittämisen saman tien.”

Leino kehuu yhteistyötä Innofactorin kanssa mutkattomaksi. Bold Movesilla on omat vakioyhteyshenkilöt, joiden kanssa he toimivat.

– Liiketoiminnastamme johtuen joudumme joskus soittamaan epäinhimillisiin aikoihin. Ikinä emme ole jääneet yksin ongelmien kanssa, aina saamme jonkun kiinni ja pystymme aloittamaan ongelmien ratkaisun ja selvittämisen saman tien, Leino kehuu.

– Yhteistyö on hyvin sitoutunutta molemmin puolin. Mietimme yhdessä asioita ja miten niitä lähdetään kehittämään eteenpäin. Siinä mielessä näen, että tämä on kumppanimaista toimintaa, Leino summaa tyytyväisenä.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi