Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Loistava asenne ja ammattitaito takaavat hyvän asiakaskokemuksen

Innofactor Oyj on Pohjoismaiden johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja. Sen tavoitteena on luoda ja ylläpitää pitkäkestoisia asiakassuhteita niin yksityisen kuin myös julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa. ICT- ja insinööritoimisto Rejlersin ja Innofactorin yhteistyö alkoi vuonna 2015 yhteisellä projektilla. Rejlersin talousjohtajan, Joni Pursiaisen, mukaan asiakaskokemus on ollut erittäin positiivinen.

Rejlers Finland Oy on pohjoismaissa toimiva yritys, joka tarjoaa ICT-alan palveluja laidasta laitaan. Heidän osaamisensa kattaa esimerkiksi perinteisen teollisuuden suunnittelupalvelut sekä energianhallinnan ja Telecom-alueen ratkaisut. Vuoden 2015 lopussa yritys lähti uudistamaan talousjärjestelmäänsä.

– Etsimme yhteistyökumppania, kun pyrkimyksenämme oli uudistaa talousjärjestelmäämme. Innofactor valikoitui monien toimittajien joukosta meidän partneriksemme, Pursiainen sanoo.

Järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaista tietoa

– Yhteistyömme alkoi prosessien määrittelemisellä ja sen kartoittamisella, mitä haluamme Innofactorin järjestelmiltä. Etenimme vaihe vaiheelta, ja nyt olemme päässeet siihen pisteeseen, että järjestelmä on ollut käytössä muutaman kuukauden ja homma toimii, Pursianen kertoo.

“Enää ei tarvitse tehdä niin paljon turhaa manuaalityötä järjestelmien välillä.

Innofactor on toimittanut Rejlersille muun muassa talousjärjestelmä NAVin ja ratkaisuja raportointiin. Järjestelmät on integroitu, mikä poistaa niiden välillä tehtävän päällekkäisen työn.

– Enää ei tarvitse tehdä niin paljon turhaa manuaalityötä järjestelmien välillä. Uudet järjestelmät tuottavat kokonaisvaltaisempaa tietoa meidän käyttöömme, Pursiainen kiittää.

Loistavaa asennetta ja hyvää osaamista

Pursiaisen mukaan yhteistyö Innofactorin kanssa on ollut toimivaa ja hyvin määriteltyä. Tarvittaessa joustamista on kuitenkin tapahtunut, kun muutoksia on tullut esimerkiksi projektin ulkopuolelta. Tähän Pursiainen on erityisen tyytyväinen.

– Innofactorin henkilökunnan kanssa asiat on saatu toimimaan ja työskentely on ollut hyvää. He tekevät työtään loistavalla asenteella ja hyvällä osaamisella. Tällä kokemuksella voin suositella Innofactoria yhteisyökumppaniksi erittäin lämpimästi, Pursiainen vakuuttaa.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi