Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Saumaton yhteistyö takaa järjestelmien toimivuuden

Helkama-Auto halusi uusia ja modernisoida vanhoja järjestelmiään aina CRM:stä huollon verkkovaraukseen. Yhteistyössä Innofactorin kanssa saatiin toteutettua Microsoft Office 365:n pohjautuvat järjestelmät, jotka palvelevat kattavasti niin koko yhtiötä kuin asiakkaita.

Helkama-Auto on vuonna 1905 perustettu vanha perheyhtiö, joka toimii Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

– Olemme rekisteröintitilastoissa koko ajan joko toisena tai kolmantena, kertoo Helkama-Auton tietohallintojohtaja Lea Taittonen.

Järjestelmät modernisoitiin tämän päivän tasolle

Innofactor on toimittanut Helkama-Autolle Microsoft Office 365:n pohjautuvia järjestelmiä. Toteutukseen kuuluvat muun muassa CRM, extranet, huollon verkkovaraus, Power BI sekä moderni käyttöliittymä Vaihtoauto-ohjelmalle.

– Meillä oli tarve modernisoida asioita ja saada uusia järjestelmiä käyttöön. Meillä ei aiemmin ollut lainkaan käytössä varsinaista CRM:ää. Asiakkaat puolestaan kaipasivat mahdollisuutta tehdä varauksia netissä ilman, että heidän tarvitsee jonottaa puhelimessa. Nämä olivat meidän suurimmat tarpeemme, Taittonen sanoo.

– Suurimpana muutoksena tuli Škoda Online eli huollon verkkovaraus. Olemme siitä ylpeitä, Taittonen iloitsee.

Yhteisen päämäärän eteen tehdään saumatonta yhteistyötä

“Teemme töitä yhdessä ihan kuin olisimme läheisempiäkin työkavereita. Meillä on yhteinen päämäärä. Niin meillä kuin heilläkin on halu saada palvelut käyttöön ja toimimaan mahdollisimman hyvin.”

Helkama-Auton ja Innofactorin yhteistyö sujuu Taittosen omien sanojen mukaan saumattomasti.

– Teemme töitä yhdessä ihan kuin olisimme läheisempiäkin työkavereita. Meillä on yhteinen päämäärä. Niin meillä kuin heilläkin on halu saada palvelut käyttöön ja toimimaan mahdollisimman hyvin, Taittonen toteaa.

– Oman kokemukseni perusteella voin suositella Innofactoria. Meillä ei ole ollut minkäännäköistä hankausta ja asiat ovat menneet niin kuin on sovittu. Aikatauluissa ja budjeteissa on pysytty. Toivottavasti näin on jatkossakin, Taittonen summaa.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.