Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

STEA siirtyi Innofactorin järjestelmäkokonaisuudella digitaaliseen maailmaan

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva STEA vastaa Veikkauksen tuottojen jakamisesta kansalaisjärjestöjen toimintaan. Yhteistyössä Innofactorin kanssa kehitetty järjestelmäkokonaisuus käsittää avustuksien hoitamisen kokonaisuudessaan, eikä papereita enää tarvita.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus eli STEA jakoi viime vuonna avustuksia yli 360 miljoonaa euroa. Innofactorilla on vahva julkishallinnon osaaminen ja yhteistyössä heidän kanssaan STEAn digitalisaatio on toteutunut.

– Yhteistyö Innofactorin kanssa alkoi vuonna 2014, jolloin käynnistettiin avustusjärjestelmähanke. Siihen aikaan STEA toimi vielä RAYn avustusosastona. Koska aikaisemmin avustusten haut ja muut prosessit oli hoidettu paperilla, hankkeen myötä siirryimme digitaaliseen maailmaan, tuoteomistaja Anu Mäkinen selventää.

Scrumia asiantuntevan tiimin kanssa

STEAn järjestelmäkokonaisuus koostuu kolmesta osasta. Siihen kuuluu Azuressa sijaitseva verkkoasiointi sekä Microsoft Dynamicsin CRM, joka on STEAn pääasiallinen työväline. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu Dynasty 360°, joka toimii sähköisenä arkistona.

– STEAn avustusjärjestelmällä hoidetaan kaikki prosessit aina avustusten hakemisesta maksatukseen asti. Sen lisäksi sillä hoidetaan valvonta-, seuranta- ja arviointiprosessit, Mäkinen kertoo.

Innofactorin tiimi työskentelee STEAn tiloissa yhdessä Mäkisen kanssa. Tiimin työskentely asiakkaan tiloissa on Mäkisen mukaan tärkeää, kun työskentelytapana on Scrum.

– Tällä hetkellä meillä on kolmen hengen tiimi töissä. He ovat todella mukavia ihmisiä ja olleet erittäin asiantuntevia joka kerta, Mäkinen kehuu.

Innofactor on kumppani, johon voi luottaa

“Luulen, että ilman Innofactoria emme tekisi ketterää kehitystä, ja se olisi todella iso puute.”

– Luulen, että ilman Innofactoria emme tekisi ketterää kehitystä, ja se olisi todella iso puute, Mäkinen sanoo.

Yhteistyön päätavoite oli päästä papereista eroon ja siinä on onnistuttu. Järjestelmä toimii hyvin ja STEA on kokonaisuuteen tyytyväinen.

– Tärkein hyöty on tietysti hyvä ja toimiva, meitä palveleva tietojärjestelmä, mutta myös se tunne, että on kumppani, johon voi luottaa, Mäkinen summaa.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.