Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Työskentely AGAlla ilman Innofactorin tuotannonohjausjärjestelmää ei ole vaihtoehto

Kaasuja valmistavalle AGAlle on erityisen tärkeää, että tuotannonohjausjärjestelmä on luotettava. AGAn ja Innofactorin yli kahdenkymmenen vuoden yhteistyö takaa hyvän keskustelun ja yhteistyön lisäksi myös toimivan tuotannonohjausjärjestelmän ja siihen liittyvän avun aina tarvittaessa.

AGAn Riihimäen täyttölaitoksen site manager Timo Nikkola on työskennellyt pestissään noin kuusi vuotta. Yhteistyö Innofactorin kanssa on siis alkanut jo kauan ennen Nikkolan uraa AGAlla.

– Vuonna 1995 kun tämä tehdas perustettiin, Innofactor teki meille tuotannonohjausjärjestelmän. Nyt päivitimme sen muutama vuosi sitten modernimpaan Windows-pohjaiseen version, Nikkola kertaa.

Asiallista ja asiantuntevaa

Valinta uuden, modernimman tuotannonnohjausjärjestelmän toimittajalle oli selkeä. Innofactorin tuntemus AGAn toiminnasta on pitkän yhteistyön vuoksi laaja.

– Innofactorin kyky toimittaa IT-ratkaisuja on ollut meille tosi hyvä. Palvelu on vastannut huutoomme tosi hyvin, ei ole mitään valittamista siinä. Sanoisin, että on hyvä, Nikkola kehuu.

– Tärkeintä yhteistyössämme on pitkä yhteinen historia ja kokemus. Sitä kautta voimme luottaa henkilöihin ja tiedämme, keneen otamme yhteyttä ja saamme ihmiset kiinni. Keskustelu on asiallista ja asiantuntevaa, Nikkola jatkaa tyytyväisenä.

“Emme tulisi toimeen ilman toimivaa järjestelmää”

“Jos meillä ei olisi tätä ohjelmistoa, kaikki olisi kynäpaperihommaa ja virheitä tapahtuisi huomattavia määriä. En halua edes ajatella sitä, se ei ole vaihtoehto.”

Tilausorientoituneessa tuotannossa tuotannonohjausjärjestelmän toimivuus on ensisijaisen tärkeää. AGAn lupaa, että asiakas saa kaasun seuraavana päivänä tilauksesta.

– Jos meillä ei olisi tätä ohjelmistoa, kaikki olisi kynäpaperihommaa ja virheitä tapahtuisi huomattavia määriä. En halua edes ajatella sitä, se ei ole vaihtoehto. Emme tulisi toimeen ilman toimivaa tuotannonohjausjärjestelmää, Nikkola naurahtaa.

Innofactorin kehittämä vanha järjestelmä oli AGAlla käytössä kaksikymmentä vuotta.

– Jos tämä uusi järjestelmä kykenee – enkä yhtään epäile etteikö kykenisi – toimimaan yhtä kauan, niin onhan se hyvä, Nikkola summaa.

Innofactor on johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja Pohjoismaissa ja asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Autamme asiakkaitamme nopeasti ja ketterästi saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen ja meillä työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.