Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Heikki Rantalaiho: ”Suosittelen lämpimästi tutustumaan Innovoicen palveluihin”

Hinuri24 on Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa toimiva hinaus- ja tiepalveluyritys, joka tekee vuosittain liki kymmenentuhatta avustustapahtumaa. Heillä oli aiemmin käytössä paperiset kuormakirjat, joiden täyttäminen, säilytys ja hallinnointi oli vaativa ja monivaiheinen prosessi. Tilanne muuttui täysin, kun Hinuri24 otti käyttöön Innovoicen laskutuspalvelut sekä hinauspuolelle suunnitellun kuormakirja-alusta InnoHinauksen.

Innovoicen ja InnoHinauksen käyttöönotto suoraviivaisti Hinuri24:n prosesseja huomattavasti, ja nykyään käytännössä kaikki merkinnät pystytään tekemään sähköisesti.

“InnoHinaus on suunniteltu toimimaan niin toimistoympäristössä kuin tien päällä.”

– Ne vähentävät kuljettajan autossa tekemää työtä sekä helpottavat toimistolla tehtävää kirjaamis- ja laskutusvaihetta. Ohjelmaa käytetään tabletilla tai puhelimella, ja asiakas voi allekirjoittaa asiakirjat sähköisesti laitteen näytöltä, Hinuri24:n toimitusjohtaja Heikki Rantalaiho kertoo.

InnoHinaus on suunniteltu juuri hinausalan tarpeiden mukaan.

– Sieltä löytyvät muun muassa Trafin tiedot auton omistajasta ja käytetystä vakuutusyhtiöstä. InnoHinaus on suunniteltu toimimaan niin toimistoympäristössä kuin tien päällä. Aika moni alan yrittäjä on ymmärtänyt tämän olevan sellainen juttu, mitä on kaivattu, Rantalaiho sanoo.

Merkittävää toiminnan tehostamista

“Ohjelmiston käyttöönotto oli hyvin yksinkertaista ja rahalliset säästöt ovat selkeitä.”

Niin Hinuri24:n johto kuin työntekijät ovat huomanneet, että ohjelmiston käyttö helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä merkittävästi. Myös asiakaspalvelu on toiminut.

– Toiveisiin ja kysymyksiin on vastattu nopeasti. Innovoicesta paistaa oikeanlainen tekemisen meininki, ja tuntuu, että meitä kuunnellaan, Rantalaiho kiittelee.

– Oma työnkuvani on tehostunut huimasti automatiikan myötä. Ohjelmiston käyttöönotto oli hyvin yksinkertaista ja rahalliset säästöt ovat selkeitä. InnoHinauksen myötä olemme saaneet mielettömän ajankäytön säästön, paperittoman toimiston, nopeamman maksuliikenteen ja ammattimaisemmat toimintatavat. Jos joku hinausalalla vielä tänä päivänä täyttää papereita käsin, suosittelen lämpimästi tutustumaan Innovoicen palveluihin, hän sanoo lopuksi.

Innovoice tarjoaa lasku- ja rahoituspalveluita pienille sekä keskisuurille yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi