Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kokemuksia Isännöintimeklari työpaikkana

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiöiden puolesta.

Isännöintimeklari Oy – Jutta Kohonen

How easy it was, we are not familiar with all the aspects you have to take care of while tendering so it was great to have someone who knows these things so well :)
Jutta KohonenAs Oy Valkoinen Lähde

Isännöintimeklari Oy – Leif Palin

Valmis konsepti ja tieokanta, josta pienessä ajassa löytyy hyviä ehdokkaita. Laadukas tuki valmisteluvaiheessa, ja hyvät valmiit prosessit valinnan läpiviemiseksi. Ehdottomasti paras tapa lähteä valitsemaan uutta isännöitsijää kun aikataulu on tiukka.
Leif PalinAs Oy Stallbacken Bst Ab

Isännöintimeklari Oy – Tomi Mattila

Saimme todella hyvän tuen tehdessämme päätöksiä isännöinnin jatkamisesta. Yhtiönne pohjatyö oli tosi hyvin ja perusteellisesti tehty.
Tomi MattilaAs Oy Ristonsato

Isännöintimeklari Oy – Irma Vuori

Toimi lupausten mukaisesti ja aktiivisesti.
Irma VuoriAs. Oy Espoon Iltarusko

Yritystä on katseltu

1196kertaa

Suosittele tätä yritystä

Ilmianna yritys, josta sinulla on positiivisia kokemuksia!

Ilmianna

Isännöintimeklari Oy – Taina Turtiainen

Olen suositellut Isännöintimeklari Oy:n palveluja myös muille taloyhtiöille. Taloyhtiön hallitus sai osaavaa ja asiantuntevaa palvelua, yhteydenottoihin vastattiin nopealla aikavälillä. Saimme käyttöömme kilpailutuksesta yhteenvedon, josta oli helppo ja nopea löytää juuri meille sopiva isännöintitoimisto. Olemme erittäin tyytyväisiä Isännöintimeklarit Oy:n toimintaan, tulemme tarvittaessa käyttämään heidän palveluja jatkossakin.
Taina TurtiainenAs Oy Helsingin Kallioharjanne

Isännöintimeklari – Sirpa Halmela

”Isännöintimeklarin toteuttamasta isännöinnin kilpailutuksesta on ollut todella paljon hyötyä. He tekivät kattavan taustatyön ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä. Saimme käsiimme yhteenvedot, joissa eri isännöintitoimistoja oli pisteytetty. Isännöintimeklari huolehti omatoimisesti myös haastattelujen järjestämisestä, jolloin pystyimme hallituksessa keskittymään haastateltavien vastauksiin. Olemme erityisen tyytyväisiä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, joilla tarjouksia käsiteltiin.”
Sirpa HalmelaAs Oy Vartioharjuntie 2-6, Helsinki (2019)

Isännöintimeklari – Sonja Mamia

"Isännöitsijän vaihdos vaikutti työläältä prosessilta, joten päätimme hallituksen kesken käyttää ulkopuolista palvelua. Tutustuimme netin kautta eri vaihtoehtoihin ja otimme yhteyttä Isännöintimeklariin. Yhteistyö Isännöintimeklarin kanssa helpotti prosessia todella paljon. He tekivät suuren taustatyön ja huolehtivat isännöinnin kilpailutuksesta, jolloin hallituksen tehtäväksi jäi vain lopullisen valinnan tekeminen. Koko hallitus on ollut tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön. Isännöintimeklari teki kaiken minkä lupasivat, ja se helpotti hallituksen urakkaa todella paljon."
Sonja MamiaAs Oy Rastilankallio, Helsinki (2018)

Isännöintimeklari – Saila Uusnäkki

"Saimme hoidettua isännöinnin kilpailutuksen kätevästi Isännöintimeklarin avulla. Heillä on alan kokemusta vuosikymmenten takaa, ja he osaavat päivittää osaamistaan tämän päivän tarpeisiin. He osasivat vastata kattavasti kysymyksiimme ja koen, että heihin on helppo ottaa tarvittaessa yhteyttä myös yhteistyön päätyttyä."
Saila UusnäkkiHelas ry, Helsinki (2018)

Isännöintimeklari – Juhani Veikkolainen

"Isännöintimeklari kilpailutti meille isännöinnin ja kiinteistönhuollon. Heidän kanssaan oli helppo asioida, ja asiakaspalvelu oli täydellistä. Heiltä sai palvelua myös asioissa, joista emme olleet etukäteen sopineet. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet taloyhtiön talouden nousuun. Olen kertonut hyvästä palvelusta myös muiden taloyhtiöiden puheenjohtajille."
Juhani VeikkolainenAsunto Oy Varikonhaka, Jyväskylä (2018)

Isännöintimeklari – Timo Haukilahti

"Isännöintimeklarin toteuttama isännöinnin kilpailutus oli täydellinen onnistuminen, joka ylitti odotukset. Valittu isännöitsijä on myös parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelen Isännöintimeklaria lämmöllä kaikille taloyhtiöille, joissa tavalla tai toisella tuskaillaan isännöinnin kanssa. On yllättävän tärkeä päätös, kenen hoidettavaksi antaa koko elämänsä suurimman omaisuuserän."
Timo HaukilahtiAs Oy Espoon Emilia, Espoo (2018)

Oletko yrityksen :n edustaja?
Kerro tyytyväisten asiakkaitesi tarina

Suomen Asiakaskokemukset Oy tuottaa puolueettomasti tyytyväisten asiakkaidesi kokemukset videoksi- tai tekstitarinoiksi. Varmista, että tyytyväisten asikkaidesi ääni näkyy ja kuuluu

Jätä tietosi! Otamme yhteyttä pian

Tai soita suoraan

Taavi Laukkanen

010 5816 780

Saitko hyvää palvelua? Kerro se meille

Minka kokonaisarvosanan antaisit yritykselle ja sen toiminnalle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)

Minka arvosanan antaisit hankkimallesi palvelulle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)

Kuinka todennakoisesti suosittelisit yritystä ja sen palveluita parhaalle ystävällesi?
(1=en missään nimessä, 5=erittäin todennäköisesti)

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi