Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

As Oy Oulun Haapanatie 35, Maarit Hiltunen: ”Voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Asunto-osakeyhtiö Oulun Haapanatie 35 on kolmen rivitalon ja 36 asunnon iso rivitaloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 1964. Taloyhtiö vaihtoi isännöitsijäänsä vuonna 2015, jolloin uudeksi isännöitsijäksi valikoitui Isännöintipalvelu E. Suomela.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Maarit Hiltunen. Isännöinti on Maaritille hänen työnsä puolesta tuttu ala, sillä hän toimii Oulun seudun ammattiopistossa isännöinnin ammattitutkinnon tutkintovastaavana.

– Päätimme vaihtaa isännöitsijää, koska olimme tyytymättömiä silloisen isännöitsijämme toimintaan. Kilpailutimme ja haastattelimme kolme toimistoa. Isännöintipalvelu E. Suomela tuntui vastaavan parhaiten siihen, mitä isännöitsijältä kaipasimme, Maarit kertoo.

– Toivoimme uudelta isännöitsijältä jämäkkää otetta ja sitä, että hän ottaisi ikään kuin toimitusjohtajan roolin sekä vetovastuun. Halusimme, että asiat hoituisivat ilman perään katsomista, Maarit kuvailee.

“Toimintaan on tullut selvää jämäkkyyttä ja Jussi toimii isännöitsijänä asiantuntijana. Hän osaa napakasti kyseenalaistaa ei-ammattilaisten mielipiteitä ja tuoda oman ammattilaisen näkökulmansa sekä ratkaisuehdotuksensa esiin.”

Ammattilaisten avulla puolueettomat selvitykset ja raportit

Isännöintipalvelu E. Suomela ja taloyhtiön isännöitsijä Jussi Suomela ovat Maaritin mukaan onnistuneet vastaamaan näihin odotuksiin ja toiveisiin hyvin. Ensimmäisen yhteisen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon – Jussin johdolla on ammattilaisilta pyydetty selvitykset esimerkiksi ikkunoiden kunnosta, lasten leikkialueen turvallisuudesta sekä tehty turvallisuuskävely ja pelastussuunnitelma.

– Jussin ehdotusten pohjalta on tehty paljon kaikenlaista. Mielestäni ammattilaisten käyttäminen teknisten asioiden selvityksissä on erittäin hyvä asia, sillä sitä kautta saamme hyvän ja kattavan raportin ja ulkopuolisen tahon puolueettoman selvityksen. Sitähän varten ammattilaiset ovat, että heitä voi käyttää. Siitä ihan mielellään muutaman satasen maksaa, Maarit sanoo.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin myös taloyhtiön laajakaistayhteyden ottamisesta. Lisäksi Isännöintipalvelu E. Suomelan aikana on hoidettu edellisen isännöitsijän aikana tehdyn viemäriremontin jälkeinen takuutarkastus.

– Ylimääräinen yhtiökokous oli hyvä, Jussi oli siihen hyvin valmistautunut ja päätös saatiin tehtyä.

”Toimintaan on tullut selvää jämäkkyyttä”

Yhteistyö Jussin ja Maaritin välillä on Maaritin mukaan sujunut hyvin. Turhia puheluja ei soitella suuntaan eikä toiseen ja sovitut asiat hoidetaan nopeasti. Asioista keskustellaan avoimesti ja asiallisesti.

– Toimintaan on tullut selvää jämäkkyyttä ja Jussi toimii isännöitsijänä asiantuntijana. Hän osaa napakasti kyseenalaistaa ei-ammattilaisten mielipiteitä ja tuoda oman ammattilaisen näkökulmansa sekä ratkaisuehdotuksensa esiin, Maarit kertoo.

– Palvelun taso on nyt huomattavasti paljon parempi. Jussilla on sellainen ote, mitä me haimmekin. Hän on kaipaamamme taloyhtiön toimitusjohtaja, joka hoitaa ja delegoi asioita eteenpäin. Voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat!

Isännöintipalvelu E. Suomela on Oulussa vuodesta 1989 asti toiminut liike- ja asuinkiinteistöjen isännöintiin keskittynyt yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.