Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

IT4B huolehtii Lammin Betonin IT-infrasta kokonaisvaltaisesti

Lammin Betoni on vuonna 1956 perustettu perheyritys. Vajaan kahden vuoden aikana IT4B on ottanut onnistuneesti haltuunsa Lammin Betonin IT-infran aina palvelimien ylläpidosta tulostusratkaisuihin.

– Lammin Betoni on syntynyt yksittäisen yrittäjän ideasta ja siitä sitten hiljalleen paisunut konserniksi. Meillä on tällä hetkellä tytäryhtiö, jolla on myös oma tytäryhtiönsä. Toimintaa on sekä Suomessa että Suomen rajojen ulkopuolella. Meillä on useampia toimipisteitä ja noin viisikymmentä työntekijää, kertoo Lammin Betonin logistiikasta ja tietohallinnosta vastaava Pasi Lehtonen.

“Voisi luulla, että ei noihin meidän betoniharkkoihin mitään ATK:ta tarvita”

Lammin Betoni on tehnyt yhteistyötä IT4B:n kanssa nyt lähes kaksi vuotta.

– Voisi luulla, että ei meidän betoniharkkoihin mitään ATK:ta tarvita, mutta kyllä IT-infra on merkittävässä roolissa nykyarjessamme, Lehtonen virnistää.

– IT4B otti haltuun meidän IT-infran ja vastaa palvelimien, työasemien ja verkon ylläpidosta sekä tulostusratkaisuista. Viimeisimpänä olemme nyt siirtämässä meidän servereitä IT4B:n avustuksella konesaliin, Lehtonen kertoo.

Yhteistyö pitkän harkinnan tulos

Yhteistyö IT4B:n kanssa on sujunut Lehtosen mukaan oikein hyvin. Tarkoituksena on, että hän itse voi keskittyä jatkossa muihin tehtäviin IT-ylläpidon sijaan. Tavoitteena on antaa kokonaisuus mahdollisimman kattavasti IT4B:n hoidettavaksi.

– Lammin Betoni on perinteinen perheyritys. Meillä ei ole totuttu hötkyilemään näiden asioiden kanssa. Yhteistyö IT4B:n kanssa on myös pitkän harkinnan tulos. Tunnemme sieltä tekijöitä aiempien yhteistyökuvioiden kautta. Sen ansiosta meillä oli hyvät mahdollisuudet lähteä rakentamaan yhteistä tulevaisuutta, Lehtonen kiteyttää.

IT4B tarjoaa ICT-palveluita ja IT-ylläpidon eri kokoisille yrityksille. Palvelutarjontaan kuuluu mm. tulostusratkaisut, työasemat yritykselle, yrityksen lähiverkko, palvelinratkaisut sekä muun ICT-ylläpidon ja tuen yrityksen tarpeiden mukaan. IT4B Partners on osa Praecom Groupia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi