Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

JIITEE Työt on Lemminkäiselle luotettava kumppani lujitustöissä

Lemminkäinen Infra Oy on tehnyt yhteistyötä JIITEE Töiden kanssa useassa projektissa. Lemminkäisen toimintoja tukevat luotettavan kumppanin joustava ja osaava henkilöstö, erikoiskalusto sekä nopea vasteaika.

Lemminkäinen on sata vuotta täyttänyt perinteikäs rakennusyhtiö, joka toimii kalliorakentamisen kaikilla osa-alueilla Pohjoismaissa. Aliurakoitsijoita käytetään apuna kallion ajo- ja lastausurakoinnissa sekä erikoistöissä, kuten kallioiden ja kuilujen lujituksissa.

– JIITEE Työt on tehnyt meille kalliopulttausta, kallion tiivistystä sementti- ja kemikaalipohjaisilla tiivistysaineilla, ruiskubetonointia kuiva- ja märkämenetelmillä sekä salaojituksen asennusta kalliopintaan. Heillä on laaja osaaminen niillä alueilla, missä me välillä tarvitsemme apua, kertoo Lemminkäinen Infran työmaapäällikkö Timo Solja.

Luotettava ja tarpeisiin reagoiva alihankkija auttaa pysymään aikataulussa

JIITEE Työt on panostanut Soljan mukaan viime vuosien aikana erityisesti kuilunlujitustöihin. Uutta Lemminkäisen tarpeisiin sopivaa erikoisruiskutuskalustoa on hankittu, ja osaavaa henkilöstöä on sitoutettu yritykseen. Yhteistyö yritysten välillä on toiminut hyvin. Laatu on kohdillaan ja hinnoittelun kanssa ei ole ollut ongelmia.

“Se tuo luottamusta, kun tiedetään aliurakoitsijan taitotaso.”

– Luotettavat kumppanit takaavat työn pysymisen aikataulussa. Töiden hyvällä suunnittelulla on myös suuri merkitys työturvallisuuteen ja taloudellisuuteen, Solja kertoo.

– Homma lähtee siitä, että jokainen tulee ja lähtee töistä terveenä, Solja jatkaa.

Osaava henkilökunta ja nopea vasteaika auttavat arjessa

JIITEE Töiden henkilökunnan tuntemus erilaisista projekteista on Soljan mukaan erittäin hyvä. Tarkoista suunnitelmista huolimatta projektit eivät aina etene täysin suunnitelmien mukaan, jolloin kumppanin nopea vasteaika ja ongelmanratkaisukyky ovat merkittävässä roolissa.

– Kun on tullut tilanne, että tarvitaan nopeasti lisähenkilöstöä kohteeseen, on sitä aina saatu. JIITEE Töillä on erittäin joustava henkilöstö, ja vaihtuvuus on ollut hyvin pientä vuosien varrella.

– Se tuo luottamusta, kun tiedetään aliurakoitsijan taitotaso, Solja lopettaa.

JIITEE Työt Oy tarjoaa laadukasta rakennuspalvelua aliurakointina kalliorakentamisessa, uudis- ja saneerausrakentamisessa sekä kuivaus- ja lämmityspalveluita ja lumitöitä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi