Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

JIS-Automationin letkeään porukkaan on helppo päästä mukaan

Helsingin toimipisteen ensimmäiseksi asentajaksi JIS-Automationille palkattu Rasmus Helander toimii nykyään työnjohtajana. Esimiehenä hän haluaa olla helposti lähestyttävä ja ylläpitää rentoa ilmapiiriä, josta JIS-Automation on myös työmailla tuttu.

– Viidessä vuodessa meitä on tullut lisää yli 40 asentajaa tänne Helsingin konttorille. Kasvu vain jatkuu tästä, koko ajan on rekry päällä. Hyvällä mielellä ja fiiliksellä olen mukana rakentamassa tätä, Helander pohtii.

Projektin loppuun saattaminen palkitsee

Kohta kolme vuotta työnjohtajana toiminut Helander kehuu pestiään monipuoliseksi. Hänellä on samanaikaisesti monta projektia käynnissä, joten hän liikkuu ympäri Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua päivittäin.

– Minua motivoi eniten se, kun saan auttaa työntekijöitä ja olla yhteydessä tilaajiimme. Saan katsoa, miten projekti etenee alusta loppuun ja lopussa se palkitsee ja on hyvä fiilis, Helander kertoo.

“Oletko valmis kehittämään itseäsi tällä alalla?”

“Meillä kuunnellaan kaikkia toiveita myös ja kokemuksen mukaan annetaan työtehtäviä. Nokkamiehenä saa toimia, jos on tarpeeksi kokemusta ja tietää, miten asiat hoidetaan.”

JIS-Automationilla saa vastuuta, jos on valmis sitä ottamaan ja osoittamaan osaamisensa.

– Meillä kuunnellaan kaikkia toiveita myös ja kokemuksen mukaan annetaan työtehtäviä. Nokkamiehenä saa toimia, jos on tarpeeksi kokemusta ja tietää, miten asiat hoidetaan, Helander selventää.

JIS-Automationin porukkaan on helppo päästä, sillä kaikki ovat Helanderin mukaan rentoja ja letkeitä. Vaikka vitsit lentelevät työmaalla, sovitut työt tehdään loppuun asti kunnialla.

– Haastatteluun kun tulee, kannattaa varautua vastaamaan siihen kysymykseen, että oletko valmis kehittämään itseäsi tällä alalla, Helander vinkkaa.

JIS-Automation Oy on automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Saatavilla ovat myös kattavat huoltopalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi