Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Halusimme retiisiaiheisia pyyhkeitä, mutta saimme paljon enemmän”

Satokausikalenterin missiona on lisätä ja monipuolistaa suomalaisten kasvistenkulutusta. Omakustanteena julkaistu kalenteri on ollut huippusuosittu, ja yrityksen sisällöt tavoittavat sosiaalisessa mediassa noin 700 000 suomalaista kuukausittain. Yhteistyössä Jokipiin Pellavan kanssa on syntynyt Satokausi-aiheisia keittiöpyyhkeitä, jotka vain paranevat käytön myötä.

Satokausikalenterin toimitusjohtajan ja osakkaan Natalia Salmelan aloittaessa nykyisessä työssään hän kertoi ääneen haaveilevansa retiisikuvioisista keittiöpyyhkeistä. Sesongista muistuttavat pyyhkeet olisivat ihmisten käytössä siellä, missä kasviksiakin käsitellään. Haaveen toteuttajaksi valikoitui Jokipiin Pellava, sillä yrityksen arvot sopivat hyvin Satokausikalenterin omiin. Molemmille yrityksille ovat tärkeitä kotimaisuus, laatu ja eettisyys.

– Unelmana oli tehdä nimenomaan keittiötekstiilejä. Jokipiin Pellavalla on niissä vuosien kokemus, jonka vuoksi luotimme heihin. Retiisiaiheinen pyyhe oli tuote, jonka alun perin halusimme, mutta saimme paljon enemmän kuin sen, Salmela toteaa.

Pyyhkeet paranevat käytön myötä

“Satokausipyyhkeet ovat olleet aivan valtava menestys, ja ne ovat jo loppuneet kesken verkkokaupasta.”

– Pyyhkeistä haluttiin uuden brändimme mukaiset, joten ensimmäiset leiskat tehtiin meillä. Jokipiin Pellavan ammattilaiset siirsivät näkemyksemme kudotuksi tekstiiliksi, eli kaikki alustavista ideoista eteenpäin oli heidän ansiotaan, Salmela kertoo.

Salmelan mukaan Jokipiin Pellava on toiminut ilahduttavan proaktiivisesti. Kun Satokausikalenterin päässä on oltu kiireisiä, on Jokipiin Pellava muistutellut heitä sopivina hetkinä ja tarjonnut valmiin avaimet käteen -ratkaisun. Valmiit tuotteet ovat päätyneet Satokausikalenterin verkkokauppaan nopealla aikataululla.

– Satokausipyyhkeet ovat olleet aivan valtava menestys, ja ne ovat jo loppuneet kesken verkkokaupasta. Pyyhkeet ovat todella laadukkaita. Käytän niitä itse joka päivä, ja ne vain paranevat käytön myötä, Salmela iloitsee.

Modernin juurevaa toimintaa

Salmela kuvailee yhteistyökumppanin asiakkuudenhallintaa mainioksi. Hän onkin tuotteiden laadun lisäksi erityisen tyytyväinen saamaansa asiakaspalveluun. Hän suosittelisi yhteistyötä Jokipiin Pellavan kanssa kaikille, jotka tahtovat yllättää omat asiakkaansa positiivisesti.

– Kuvailisin Jokipiin Pellavan toimintaa modernin juurevaksi. Pitkät perinteet ovat tärkeässä roolissa, mutta koko firma on todella moderni ja toimii nykyajan vaatimusten mukaisesti, Salmela tiivistää.

Jokipiin Pellava valmistaa pellavatekstiilejä kylpyyn, saunaan, keittiöön ja kattaukseen. Yritys valmistaa myös räätälöidyt liike- ja henkilöstölahjat yrityksille ja yhteisöille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi