Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jukkatalo tarjosi kokonaisvaltaisen paketin ja henkilökohtaista palvelua

Katja ja Hiro Lehto tarvitsivat enemmän asuintilaa perheelleen, johon kuuluu heidän lisäkseen kaksi tytärtä sekä koira ja hamsteri. Alkaessaan rakennuttaa uutta kotia he kilpailuttivat eri talotoimittajia. Lehdot päätyivät Jukkataloon muun muassa myyjän asiantuntijuuden ansiosta.

Lehtojen Jukkatalolta ostama paketti, muuttovalmis koti, kattoi rakennusprojektin vaiheet perustusten tekemisestä sisustussuunnitteluun. Kokonaisvaltaisuus oli yksi tekijä, jonka vuoksi Katja ja Hiro pitivät Jukkatalon tarjousta kaikkein parhaimpana.

– Saimme hyvän ja kattavan tarjouksen, joka kohtasi meidän mieltymyksemme. Myyjä oli aktiivinen ja vastasi kaikkiin meitä mietityttäneisiin kysymyksiin, Katja kertoo.

Sisustusta suunniteltaessa asiakkaan toiveet huomioidaan

Lehtoja miellytti toimituksen laajuus suhteessa sen hintaan. Jukkatalo hoiti muun muassa perustusten tekemisen, maalämmön asentamisen ja talon pystytyksen. Hiron ja Katjan mukaan työn jälki ja viimeistely on todella hyvää.

“Suosittelen Jukkataloa sellaisillekin, jotka eivät tiedä rakentamisesta itse mitään.”

– Talosuunnittelu eteni visioista toteutukseen niin, että meidän budjettimme otettiin huomioon. Sisustusratkaisuja tehtäessä meille toimitettiin jopa laminaatti, joka ei enää kuulunut valikoimaan, Hiro avaa.

Jukkatalo pyrkiikin nimenomaan siihen, että asiakkaan toiveet toteutetaan joustavasti niin, että kodista tulee asujansa näköinen. Asiakkaille tarjotaan myös sisustussuunnittelua, joka käsittää pintamateriaalien valitsemisen märkätilojen lattialaatoista keittiökaappien oviin.

– Meillä on kattava valikoima materiaaleja, joista valitsemalla lopputuloksesta tulee asiakkaan näköinen, Jukkatalolla sisustussuunnittelijana työskentelevä Sari Helin toteaa.

Lopputulos vastasi odotuksia

Hiro ja Katja ovat tyytyväisiä paitsi lopputulokseen myös Jukkatalon asiakaspalveluun. Yhteydenpito yhteyshenkilöiden kanssa oli helppoa, ja kehitysehdotukset ja palaute otettiin hyvin vastaan.

– Lopputulos vastasi sitä, mitä haimmekin. Suosittelen Jukkataloa sellaisillekin, jotka eivät tiedä rakentamisesta itse mitään, Hiro päättää.

Jukkatalot Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut erilaisia asumisratkaisuja jo vuodesta 1968 lähtien.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.