Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Tehokas kone nopeuttaa kylvötyötä ja parantaa satotasoa

Maanviljelijä Kalevi Vilppolan kotitilan vuosittaiset kylvöt tehdään Junkkarin W700-kylvökoneella. Seitsemän metrin työleveys on nopeuttanut kylvötyön tekemistä. Työskentelyn tehostumisen lisäksi myös satotaso on parantunut huomattavasti aiempaan tilanteeseen verrattuna.

Ennen uuden kylvökoneen hankintaa Kalevi kävi tutustumassa monen eri valmistajan puhallinkylvökoneisiin. Hän kuitenkin totesi, että muut koneet olivat heidän käyttöönsä liian monimutkaisia. Sen takia valinta osui lopulta Junkkariin. Kalevilla oli myös kokemusta jo Junkkarin aiemmista malleista. Junkkari onkin hänen mielestään tehnyt hyviä kylvökoneita jo pitkään.

– Tarvitsimme tehostusta kylvötyöhön. Kylvön tekoon meni aikaisemmin aika pitkä aika. Nyt sitä ollaan saatu joudutettua, Kalevi toteaa.

– Junkkari on todella hyvä kylvökone tällaisen vanhan traktorin omistajalle. Kone vaatii traktorilta jonkin verran kokoa ja tehoa, mutta ei mitään monimutkaista hydrauliikkaa eikä mitään ylimääräisiä varusteita, Kalevi jatkaa.

w700

”Palvelu on hyvää ja sitä saa aina kun tarvitsee”

“Suosittelen Junkkaria kaikille suomalaisille viljelijöille ja miksei ulkomaalaisillekin.”

Tavoitteena oli löytää sellainen kone, jota olisi yksinkertaista käyttää ja huoltaa. Junkkari W700 kohdalla se on Kalevin mukaan toteutunut. Kylvötapahtuman nopeutumisen ja helpottumisen lisäksi hän toivoi myös, että viljeltävät kasvit kasvaisivat paremmin ja tuottaisit enemmän satoa.

– Työskentely on todella tehokasta. Nykyisellä koneella myös satotaso parantui vuonna 2017 huomattavasti ja vuonna 2018 edelleen jonkin verran, Kalevi summaa.

– Suosittelen Junkkaria kaikille suomalaisille viljelijöille ja miksei ulkomaalaisillekin. Palvelu on hyvää ja sitä saa aina kun tarvitsee, hän kiteyttää.

vilppola

Junkkari Oy on asiakasta lähellä oleva kokenut maa- ja metsäkoneiden toimittaja. Junkkari sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä, Etelä-Pohjanmaalla ja on osa MSK Group Oy:tä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi