Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Hyvät puitteet mukavalle yhdessäololle

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jonne Ojala ja hänen tyttärensä Neela käyvät Jyväskylän kaupungin vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa lähes joka viikko. Uiminen, saunominen sekä tietenkin vesiliukumäestä laskeminen ovat mukavaa yhteistä tekemistä ja hyvä tapa viettää vapaapäiviä. Eri altaat ja aktiviteetit tarjoavat varmasti jokaiselle jotakin.

Viikoittaisista uimahallikäynneistä on alkanut muodostua hiljalleen perinne, ja isän ja tyttären löytääkin altailta nykyään lähes jokaisena tiistaina. Tällä kertaa he ovat ehtineet jo saunoa sekä uida ja aikovat seuraavaksi suunnata vesiliukumäkeen.

– Muutama kuukausi sitten aloimme käydä AaltoAlvarissa hieman aiempaa enemmän. Aiomme jatkaa täällä käymistä tulevaisuudessakin, Jonne kertoo.

– Saimme tuossa vähäsen jo aaltoja. Vesiliukumäessä emme ole vielä tänään käyneet, mutta emmeköhän me ole sinne kohta menossa, Jonne hymyilee.

Samalla lipulla kuntosalille ja uimaan

“Arvostan sitä, että samalla lipulla voi käydä sekä uimassa että kuntosalilla.”

AaltoAlvarin tiloissa on myös kuntosali, jota asiakkaat voivat käyttää samalla lipulla kuin uimahalliakin. Tähän asti Jonne ja Neela ovat käyneet vain uimassa, mutta tulevaisuudessa Jonne aikoo mennä käymään myös kuntosalilla.

– Se vaikuttaa hyvältä paikalta, Jonne toteaa.

– Arvostan sitä, että samalla lipulla voi käydä sekä uimassa että kuntosalilla, hän jatkaa.

Eri altaat ja aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin

Jonne ja Neela haluavat kannustaa kaikkia muitakin lähtemään AaltoAlvariin liikkumaan ja viettämään yhteistä aikaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin hauskaa tekemistä: voi kokeilla vesijuoksua, laskea vesiliukumäestä, hypätä hyppytornista ja niin edelleen.

– Minun mielestäni parasta on liukumäen laskeminen, Neela sanoo.

– Parasta on uiminen ja tämä koko kokonaisuus – on monta eri allasta ja aktiviteettia. Tämä on todella mukavaa yhdessäoloa, Jonne hymyilee.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut edistää Jyväskylän asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi