Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Laadukas kotimainen kulmasohva on pitkäikäinen hankinta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jyväskyläinen Kimmo Ojala muutti uuteen asuntoonsa parisen vuotta sitten silloisen puolisonsa ja nuoremman poikansa kanssa. Uuden asunnon myötä myös huonekalut piti uusia. Yksi isoimmista hankinnoista oli uusi kulmasohva, jota etsittiin useammasta liikkeestä. Lopulta sopiva malli löytyi Laulumaan mallistosta Kaluste 10:n myymälästä.

Kriteerit uudelle kulmasohvalle olivat kotimaisuus, hyvä istuttavuus, mukavuus sekä tyylikäs ulkonäkö. Kimmo oli asioinut ja tehnyt ostoksia Jyväskylän Palokassa sijaitsevassa Kaluste 10:ssä aiempinakin vuosina useamman kerran.

– Vuosien aikana on tullut Kaluste 10:stä ostettua useampiakin kalusteita. Myös kaksi aiempaa sohvaamme olivat Kaluste 10:stä. Uusi sohva oli isoin hankinta uuteen asuntoon muuttaessa.

– Etsimme sohvaa pidemmän aikaa ja useammista liikkeistä. Kaluste 10:ssä oli sitten muutama varteenotettava vaihtoehto. Tämän kaltainen malli tuli vastaan, jota pääsimme testaamaan. Myyjä auttoi valinnassa, Kimmo muistelee.

Asiantunteva palvelu ja nopea toimitus vakuuttivat

“Viimeisen päälle asiantuntevaa palvelua olen saanut aina ja niin myös tämän sohvan kohdalla.”

Tulevaa sohvaa muunneltiin hieman liikkeessä olleesta mallista siten, että se vastaisi käyttäjiensä toiveita paremmin. Sohvatyynyt ovat osa kovempia ja osa pehmeämpiä. Tyynyt on kovuuden mukaan sijoiteltu siten, miten ja missä kohtaa sohvalla istutaan. Myös jousitukset on suunniteltu Kimmon mukaan hyvin. Hän kiittää Kaluste 10:ä asiantuntevasta palvelusta sekä luotettavuudesta.

– Viimeisen päälle asiantuntevaa palvelua olen saanut aina ja niin myös tämän sohvan kohdalla. Osto- ja valintaprosessi sujui oikein ammattimaisesti ja asiallisesti. Sohva toimitettiin meille kuljetuspalvelun kautta jopa hieman etuajassa, Kimmo kiittelee.

“Tämä on pitkäikäinen hankinta”

” Väittäisin, että kohtuu laadukas sohva on tullut ostettua! Voin suositella niin Kaluste 10 kuin Laulumaata valmistajanakin.”

Sohva on vastannut Kimmon odotuksia ja sitä tarkoitusta, mitä varten se hankittiinkin. Kimmo on ollut tyytyväinen niin Kaluste 10:n toimintaan kuin myös Laulumaahan valmistajana.

– Sohva on ainakin minulle se paikka, missä sängyn jälkeen tulee kotona eniten aikaa vietettyä. Tämä on pitkäikäinen hankinta, edelliset sohvat kestivät sen kymmenen vuotta ja ainakin yhtä pitkälle mennään myös tämän sohvan kanssa.

– Väittäisin, että kohtuu laadukas sohva on tullut ostettua! Voin suositella niin Kaluste 10 kuin Laulumaata valmistajanakin. Valikoima on kohdallaan, Kimmo kiteyttää.

Kaluste 10 on Jyväskylän Kirrissä toimiva huonekaluliike, joka kuluu kotimaiseen Laulumaa-yhteistyöketjuun. Kaluste 10 tarjoaa huonekalujen myynnin lisäksi kotiinkuljetus-, kasaus- ja sisustussuunnittelupalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi