Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kalustetukku toimitti käytännöllisen keittiökalustekokonaisuuden sovitussa ajassa

Cousinsin perhe asuu Tampereen Onkiniemessä Särkänniemen kupeessa viisi huonetta ja keittiön käsittävässä kerrostaloasunnossa. Kesällä 2017 kodin keittiöön tehtiin iso remontti, jonka myötä syntyi tarve uusille keittiökalusteille. Toimittajaksi valittiin Kalustetukku, joka erottui muista erityisesti laadukkaalla palvelullaan.

“Kalustetukulla oli kaikista paras palvelu. He osasivat ehdottaa erilaisia materiaaleja, kaappimalleja sekä kodinkoneita.”

Kalusteiden hankinnassa tavoitteena oli saada aikaan toimiva kokonaisuus sekä tarpeeksi kaappitilaa. Perheen äiti Katri Cousins pyysi kalusteista tarjoukset yhteensä viidestä eri paikasta. Kalustetukulla ymmärrettiin heti, mitä oltiin hakemassa.

– Kalustetukulla oli kaikista paras palvelu. He osasivat ehdottaa erilaisia materiaaleja, kaappimalleja sekä kodinkoneita. Hyvin asiantuntevasti annettiin neuvoja siitä, mitä kannattaa laittaa ja mitä ei, Katri kertoo.

– Aina kun lähetti kysymyksiä tai soitti, niin sieltä kyllä heti hyvin hanakasti vastattiin tai soitettiin takaisin, hän jatkaa.

Positiivisia kokemuksia jo aiemmin

Kalustetukku oli yrityksenä tuttu jo entuudestaan, sillä he olivat toimittaneet perheelle kylpyhuonekalusteita vuonna 2007.

– Jo aikaisempi kokemus Kalustetukun laadusta oli hyvä, sillä kylpyhuoneessamme on heiltä ostetut kaapistot. Ne ovat ihan kuin uudet vieläkin. Uskon, että keittiön kalusteet ovat ainakin samaa laatua, Katri sanoo.

Keittiökalusteiden toimitus sujui suunnitelmien mukaan, vaikka se oli sovittu tavallista lyhyemmälle juhannusviikolle. 

– Kaikki toimitukset tulivat ajallaan. Olen monilta kuullut, että keittiöprojektien aikataulut eivät ole pitäneet, mutta meillä kaikki tavarat tulivat juuri silloin kun piti.

”Mitään en vaihtaisi”

“Olen jo nyt suositellut aika monelle Kalustetukkua, koska siellä oli hirveän hyvä palvelu.”

Uusien kalusteiden myötä keittiön toimivuus on noussut uudelle tasolle. Vanhakin toimi, mutta eron ymmärsi todella, kun uusi keittiö oli valmis.

– Sitä huomasi, miten paljon toimivampi kokonaisuudesta tulee, kun saa tarpeeksi työtilaa ympärille. Tyttäreni lause keittiön valmistuttua kiteytti mielestäni kaiken. Hän sanoi, että ”äiti, mun motivaatio ruoanlaittoon kasvoi ihan huimasti!”. Myös äidin motivaatio on kasvanut, vaikka olen aina tykännyt laittaa ruokaa, Katri hymyilee.

– Olen jo nyt suositellut aika monelle Kalustetukkua, koska siellä oli hirveän hyvä palvelu. Mielestäni tämä oli sellainen projekti, jota kannatti miettiä pitkään ja toteuttaa sitten hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Lopputulos on juuri sellainen kuin itse halusin. Kaikki on osunut kohdilleen, mitään en vaihtaisi, hän kiteyttää lopuksi. 

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.