Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Mika Honkavuori: ”Laatu on loistavaa ja hinta järkevä”

Yrittäjä Mika Honkavuori asuu perheensä kanssa Hattulan Katianalassa vuonna 2016 valmistuneessa omakotitalossa. Kaikki kodin kiinteät kalusteet toimitti ja asensi Kalustetukku. Perheen toiveiden pohjalta syntyi ammattilaisen avustuksella loistava lopputulos.

Perheeseen kuuluvat Mikan lisäksi hänen vaimonsa, heidän kaksi poikaansa sekä koira. Kodin suunnittelussa ja erilaisissa ratkaisuissa on huomioitu koko perheen erilaiset tarpeet. Kalustetukku toimitti kotiin kaikki kiinteästi asennetut kalusteet.

– Keittiössä ja vessoissa on suosittu kiiltäväpintaista materiaalia ja suurilta osin valkoista väriä. Kodinhoitohuoneessa on taas suosittu mattapintaisia materiaaleja, Mika summaa.

Näppäriä ratkaisuja ammattilaisen avulla

Ennen valintojen ja ratkaisujen tekemistä oli Mikalla ja hänen vaimollaan tarkkana mielessä, mitä he uusilta kalusteilta toivoivat. Yksi ehdoton edellytys oli keittiön apteekkarin kaappi, jonka ympärille lopulta rakentui koko muu keittiö.

“Kalustetukku osasi tuoda esiin muutamia tällaisia pieniä asioita, joita emme edes tienneet olevan tarjolla.”

– Tiesimme hyvin jo sellaiset ratkaisut, jotka eivät toimi. Kalustetukun kanssa kokonaisuus lähti siitä pikkuhiljaa muokkaantumaan. Kävimme läpi erilaisia vaihtoehtoja ja sitä, mikä kaikki olisi mahdollista, Mika muistelee.

– Käyttöä helpottavia tekijöitä ovat esimerkiksi alalaatikostot. Niitä emme itse olleet oivaltaneet, vaan se oli ammattilaisten tuoma lisä. Ne ovat osoittautuneet käytännössä todella näppäräksi. Kalustetukku osasi tuoda esiin muutamia tällaisia pieniä asioita, joita emme edes tienneet olevan tarjolla, hän jatkaa.

Paras hinta-laatusuhde

Kalustetukku saakin Mikalta kiitosta siitä, kuinka he ymmärsivät hänen ja hänen vaimonsa toiveet sekä ajatukset ja osasivat niiden perusteella opastaa heitä käytännön toteutuksen suhteen. Lopputulos on laadukas.

– Kalustetukun hinta-laatusuhde oli ainakin meille se paras, enkä epäile, etteikö se olisi sitä muillekin. Laatu on loistavaa ja hinta järkevä, Mika toteaa.

– Pähkinänkuoressa se meni niin, että meillä oli haave, jonka Kalustetukku toteutti ammattilaisen elkein, Mika kiteyttää.

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.