TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Niku Hartikainen, Lemminkäinen: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä KAS-Telineiden palveluun”

Rakennusliike Lemminkäinen rakentaa Porvooseen parhaillaan hankekokonaisuutta elinkaarimallilla. KAS-Telineet toimitti sääsuojauksen hankkeen kahteen kohteeseen – Toukovuoren päiväkotiin sekä Tolkkisten kouluun. KAS-Telineet on ollut Lemminkäiselle kustannustehokas, nopea ja palvelualtis kumppani.

Lemminkäinen on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista rakennusliikkeistä. Porvoon elinkaarikouluhankkeen rakennustyöt alkoivat keväällä 2016 ja ne valmistuvat vuosien 2017 ja 2018 aikana. Lemminkäinen on toteutuksen lisäksi myös suunnitellut kaikki hankkeeseen kuuluvat kohteet.

– Käytimme KAS-Telineiden sääsuojia Toukovuoren päiväkodissa ja nyt paraikaa rakennettavalla Tolkkisten koululla, kertoo Lemminkäinen Talo Oy:n työpäällikkö Niku Hartikainen.

“KAS-Telineillä panostetaan siihen, että asiat tehdään kerralla oikein ja hyvin.”

Erinomaista palvelua kustannustehokkaasti

KAS-Telineiden ja Lemminkäisen yhteistyö alkoi perinteisen kilpailutuksen kautta, kun kaksikerroksinen ja puurakenteinen Toukovuoren päiväkoti päätettiin sääsuojata. KAS- Telineiden kilpailukykyinen tarjous johti neuvotteluihin ja neuvottelut molempia osapuolia tyydyttävän sopimuksen syntymiseen. Yhteistyötä oli helppo jatkaa hyvältä pohjalta myös Tolkkisten koulun työmaalla.

– Neuvottelut menivät hyvin. Niissä ei tullut esiin mitään yllätyksiä, lisähintoja tai muitakaan sudenkuoppia. Kaikki se, mitä tarjoukseen oli kirjattu, myös piti. Sopimuksen tekeminen oli helppoa, Hartikainen muistelee.

– Meille on tärkeää se, että yhteistyökumppanimme tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja. Joudumme kilpailuttamaan joka ainoan hankintamme, mutta KAS-Telineet on pärjännyt näissä kilpailutuksissa erittäin hyvin ja onnistunut myös palvelussaan erinomaisesti.

3D-mallinnus mahdollistaa kompaktit ratkaisut

KAS-Telineet suunnitteli kohteiden sääsuojauksen 3D-mallinnuksen avulla. Mallinnuksen avulla sääsuoja voidaan suunnitella mahdollisimman kompaktiksi siten, että sen alle mahtuu sekä itse rakennus että sen rakentaminen kaikkine eri vaiheineen.

– 3D-mallinnuksen avulla sääsuojan koko pystytään optimoimaan siten, ettei työmaalle toimiteta vahingossa esimerkiksi liian isoa sääsuojaa tai liian runsasta telinekalustoa. Kun sääsuoja on täsmälleen oikean kokoinen, pysyy myös hinta kilpailukykyisenä, Hartikainen summaa.

– Hintakilpailukykyä ei ole saavutettu laadusta tinkimällä, vaan pikemminkin päinvastoin. KAS-Telineillä panostetaan siihen, että asiat tehdään kerralla oikein ja hyvin. Uskon, että tällä tavoin KAS-Telineet on päässyt siihen, että yritys pystyy tarjoamaan laadukkaan tuotteen ja hyvän palvelun kilpailukykyiseen hintaan.

Asiakkaan toiveet toteutetaan nopeasti

Hartikainen kokee, että KAS-Telineet on ollut Lemminkäiselle kustannustehokkuuden lisäksi nopea ja palvelualtis kumppani, jonka kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä. Jokaisella KAS-Telineen asiakkaalla on aina henkilökohtainen yhteyshenkilö, tässä tapauksessa nimetty työnjohtaja, joka vastaa projektista alusta loppuun.

“Voi sanoa, että välittömästi kun me olemme osanneet jotain pyytää, niin se on saman tien myös tehty.”

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä KAS-Telineiden palveluun. Toukovuoren päiväkodissa joka ainoa heidän kanssaan työskennellyt taho on kehunut sitä, kuinka kaikki on tehty viimeisen päälle hyvin ja kuinka meidän erikoistoiveitamme on kuunneltu.

– Parasta heidän toiminnassaan on ollut varmaankin juuri joustavuus. Toukovuoren päiväkodin sääsuojaan haluttiin matkan varrella kaikennäköisiä muutoksia. Ne kaikki toteutettiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voi sanoa, että välittömästi kun me olemme osanneet jotain pyytää, niin se on saman tien myös tehty, Hartikainen kiteyttää.

KAS-Telineet on perheyritys, jolla on takana vankka 30 vuoden kokemus rakennustelinealalta. KAS-Telineet toimittavat rakennustelineitä ja sääsuojia rakennustyömaille ja teollisuuteen.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi