Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Marko Panu: ”Olemme pitäneet huopakatosta aivan valtavasti!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Lempääläisten Sonja ja Marko Panun uusi hirsitalo rakennettiin pitkälti talkoovoimin. Katoksi valittiin Katepalin bitumikatto. Vaikka valinta tehtiin ulkonäkö edellä, osoittautui katto omatoimisille rakentajille oikeaksi valinnaksi myös helpon asennuksen osalta.

Sonja, Marko ja heidän neljä lastaan ovat asuneet Lempäälässä jo pitkään. Ensimmäisen talonsa he rakensivat Lempäälään jo yhdeksän vuotta sitten. Keväällä 2014 he innostuivat rakentamisesta uudelleen ja varasivat tontin läheltä edellistä taloaan.

– Toimin Tampereella osteopaattina ja urheiluhierojana. Olen lähtöisin Pohjanmaalta maaseudulta ja ihastuin aikanaan Lempäälässä lentopalloa pelatessani näihin maisemiin. Täällä on tietynlaista maalaismaisemaa, kuten Pohjanmaalla, Marko kertoo.

– Ensimmäisen talon piti olla ensimmäinen ja viimeinen talo. Saatiin kuitenkin edellisen talon läheltä hyvä tontti ja innostuttiin rakentamisesta uudelleen.

“Rakentaminenhan on suhteellisen yksinkertaista puuhaa, kun sen vaan joku laittaa käyntiin!”

”Huovan asentaminen on yksinkertaista hommaa”

Sonjan ja Markon talo nousi pystyyn lähes kokonaan talkoovoimin. Markon isä on ollut ikänsä rakentajana Pohjanmaalla ja oli mukana niin katon asentamisessa kuin talon muissakin rakennustöissä.

– Katon osalta aluskatteet laitettiin isän kanssa kahdestaan. Sitten siinä kävi huopafirma tekemässä tulitöitä ja itse bitumikate asennettiin kavereiden kanssa. Katepalin rullissa oli valmiit ohjepaperit mukana ja niistä pääsi kyllä hyvin kärryille.

– Rakentaminenhan on suhteellisen yksinkertaista puuhaa, kun sen vaan joku laittaa käyntiin, Marko naurahtaa.

Panut ovat tyytyväisiä Katepaliin

Marko kertoo yhteistyön sujuneen Katepalin kanssa hyvin. Nopean asiakaspalvelun lisäksi myös Katepalin tuotteet ovat yllättäneet pariskunnan positiivisesti.

– Katepalin palvelu oli tosi rivakkaa! Oltiin laskettu alushuopa vähän alakantiin ja soitin tästä Katepalille. He sanoivat, että tule viiden minuutin päästä hakemaan, Marko muistelee tyytyväisenä.

– Tykättiin, että huopakatto sopisi hirsitaloon hyvin. On kyllä yllättänyt, kuinka mahtava tuo huopakatto on! Ei kuulu esimerkiksi sateen äänet yhtään. Olemme tykänneet siitä aivan valtavasti, Marko kehuu.

– Uskallan suositella Katepalin kattoa kenelle tahansa. Moitteeton tuote ja helppo asentaa!

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi