Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: “Talomme on nyt kuin uusi!”

Heikki Korkalainen asuu vaimonsa kanssa vuonna 1986 rakennetussa omakotitalossa Riistavedellä. Talon alkuperäinen katto alkoi olla todella kulunut, eivätkä valkoiset rännit ja aluslaudoitukset miellyttäneet pariskuntaa. Talon ulkonäköä ehostamaan ja katon varmuutta parantamaan Korkalaiset löysivät naapurustossa työskennelleen Kattokeskuksen.

– Talo naputeltiin aikoinaan yhdessä kirvesmiehen kanssa meille itsellemme. Siitä asti tässä on asusteltu, ja vanhahan se tulee talostakin kuten asukkaistakin – välillä pitää ehostaa, Heikki Korkalainen nauraa.

Korkalaiset olivat suunnitelleet kattoremonttia jo puolentoista vuoden ajan, mutta hinta-laatusuhteeltaan sopivaa tekijää ei ollut löytynyt. Viimein vastaan tuli Kattokeskus, joka oli remontoimassa kattoja lähialueella.

– Kattokeskuksen edustaja tuli käymään. Aikamme keskusteltiin ja viimein emäntäkin innostui, että tulisihan siitä katosta varmasti parempi, Heikki muistelee.

“Ennen valkoiset rännit, syöksytorvet ja aluslaudoitukset olivat aikojen saatossa muuttuneet ruskeiksi ja likaisiksi. Kun kaikki nämä tehtiin ruskean pellin avulla, on talomme nyt kuin uusi!”

Kokonaisvaltainen remontti luotettavan kumppanin kanssa

Korkalaiset saivat Kattokeskukselta tarjouksen kokonaisvaltaisesta avaimet käteen -kattoremontista. Naapureiden kokemukset saivat Heikin tarttumaan kiinni tarjoukseen ja remontti pääsi vauhtiin.

– Naapurit ovat tarkkoja, ja joukossa on rakennusalan ihmisiä, jotka ovat kovia tinkimään. Ajattelin, että kyllä Kattokeskuksen matkaan uskaltaa lähteä!

– He tekivät meille täyden tarjouksen. Katon lisäksi myös rännit ja syöksytorvet vaihdettiin Kattokeskuksen toimesta. Ainoastaan aluslaudoituksen maalauksen tein itse, Heikki summaa.

“Remontti sujui erittäin mallikkaasti!”

Heikin mukaan remontti sujui muitta mutkitta ja hyvin nopeassa aikataulussa. Kattokeskus vastasi remonttikokonaisuudesta aina vanhan katon purkamisesta uuden asentamiseen ja loppusiivoukseen.

– Remontti ei haitannut meidän asumista millään tavalla. Pellit ja rännit otettiin hyötykäyttöön ja haettiin täältä sellaisiin rakennuksiin, jotka eivät ole asuinkäytössä. Muutama pieni palanen jäi, jotka Kattokeskus siivosi pois.

– Ennen valkoiset rännit, syöksytorvet ja aluslaudoitukset olivat aikojen saatossa muuttuneet ruskeiksi ja likaisiksi. Kun kaikki nämä tehtiin ruskean pellin avulla, on talomme nyt kuin uusi!

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu Pirkkalalainen perheyritys, jolla on vankka kokemus erilaisista vesikattoremonteista ja huolloista. Yritys toimii Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Savossa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi