Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jorma Väätäjä: ”Asennusjälki on todella hyvää”

Jorma Väätäjä ja hänen vaimonsa asuvat Raahessa vuonna 2006 rakennetussa omakotitalossa. Paikallinen Keittiökeidas toteutti pariskunnan kotiin keittiöremontin. Remontin tavoitteena oli saada toimiva, moderni ja sävyiltään vaalea lopputulos. Uusi keittiö eroaa vanhasta merkittävästi niin ilmeeltään kuin toimivuudeltaan.

Jorma Väätäjä työskentelee sähköasentajana. Hän ja hänen vaimonsa muuttivat nykyiseen kotiinsa Raaheen noin kolme ja puoli vuotta sitten. Puolitoistakerroksinen 148 neliön omakotitalo on rakennettu vuonna 2006. Muuttonsa jälkeen on pariskunta remontoinut taloa laajasti saadakseen siitä itselleen mieluisan kodin.

“Keittiö on nyt toimivampi. Meillä oli hyvä fiilis alusta asti. Jos Keittiökeitaalle tuli asennuksen aikana jotain kysyttävää, niin he aina soittivat jommallekummalle meistä töihin. He ihan selvästi tekivät keittiötä meille.”

 
– Keittiöön tehtiin kaikki uusiksi. Tarkoitus oli aluksi vaihtaa vain pelkät ovet ja päivittää siten ilmettä, mutta homma sitten vähän kasvoi ja koko keittiö meni uusiksi, Jorma muistelee.

”Paikallisuus on meille iso juttu”

Keittiökeidas oli tullut pariskunnalle tutuksi aiemmin tehdyn wc:n remontin yhteydessä. Silloin Keittiökeidas toimitti talon alakerran wc:seen uudet kalusteet. Kun keittiöremontti tuli ajankohtaiseksi, päätyivät Jorma ja hänen vaimonsa valitsemaan työn toteuttajaksi jälleen paikallisen Keittiökeitaan.
 
– Meille jäi wc:n remontista hyvä kokemus. Paikallisuus on meille iso juttu, ja haluamme käyttää paikallisia palveluita. Mietimme myös tulevaisuutta – jos jotakin tulee, on kumppani tuossa lähellä, Jorma kertoo.

”Asennusjälki on todella hyvää”

Jorma kokee, että Keittiökeidas otti hyvin huomioon heidän toiveensa, mutta samalla myös keittiön tietyt rajoitteet. Asentajat työskentelivät pariskunnan kotona päivisin, kun Jorma ja hänen vaimonsa olivat töissä. Yhteyttä pidettiin tarvittaessa puhelimitse puolin ja toisin. Kun Jorma tuli töistä kotiin, käytiin päivän tapahtumat ja työn edistyminen aina lyhyesti läpi.
 
– Ammattitaidossa ei ole mitään valittamista, Jorma kiteyttää.
 
– Meille haastavin homma oli vanhan keittiön purku. Siihen liittyi jonkin verran myös sähkötöitä, mutta ne kun itseltä onnistuvat, niin siinä ei ollut ongelmaa. Keittiökeitaalle kaikki oli hyvin selkeätä, he osasivat hommansa, Jorma jatkaa.
 
– Asennusjälki on todella hyvää, hän kiittelee.

”Keittiö on nyt toimivampi”

Pariskunta on todella tyytyväinen remontin lopputulokseen. Vanha keittiö oli tyyliltään maalaisromanttinen, pähkinärungoilla ja vaaleanruskeilla ovilla varustettu kokonaisuus. Jorman mukaan uusi keittiö eroaa vanhasta radikaalisti.
 
– Värimaailma muuttui totaalisesti. Myös osa kaapeista poistettiin, Jorma kertoo.
 
– Keittiö on nyt toimivampi. Meillä oli hyvä fiilis alusta asti. Jos Keittiökeitaalle tuli asennuksen aikana jotain kysyttävää, niin he aina soittivat jommallekummalle meistä töihin. He ihan selvästi tekivät keittiötä meille, Jorma kuvailee.
 
– Olen todella tyytyväinen. Keittiö muuttui radikaalisti ja siitä tuli sellainen kuin halusimmekin, Jorma päättää.

Keittiökeidas suunnittelee ja toimittaa kotimaisia kalusteratkaisuja kodin kaikkiin tiloihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.